افسانه اسفندیاری
مواد لازم برای حدود 60 عدد
آرد 300 گرم
پودر شكر 160 گرم
آرد ذرت 75 گرم
كره سرد (خرد كرده) 200 گرم
گردوی برشته و آسیاب كرده 60 گرم
زرده تخممرغ 1 عدد
پوست پرتقال رنده كرده 1 قاشق چایخوری
آب پرتقال 2 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه رویه شیرینی
پودر شكر 160 گرم
پوست پرتقال رنده كرده 1 قاشق چایخوری
آب پرتقال 2 قاشق سوپخوری
گردوی خرد كرده برای تزئین 50 گرم
روش تهیه شیرینی پرتقال و گردو
آرد، پودر شكر و آرد ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید تا به شكل خرده نان درآید. سپس گردو، زرده تخممرغ، پوست پرتقال و آب پرتقال را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
حالا خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. اكنون فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید و با فاصله، در سینی بچینید.
سپس رویشان را اندكی با فشار دست، تخت كنید و سینی را در فر بگذارید. شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید و همینكه شیرینیها خنك شدند، مواد رویه را رویشان بریزید و با گردوی خرد كرده بیارائید.
روش تهیه مواد رویه: همه مواد را به جز گردو، با هم مخلوط كنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود.