افسانه ظروفی
مواد لازم كيك كارامل و قهوه
برای 8 -10 نفر
كرهی خرد كرده 125 گرم
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
شكر قهوهای 150 گرم
تخممرغ 2 عدد
آرد 150 گرم
پودر كاسترد 30 گرم
بیكینگپودر 1 قاشق چایخوری
قهوهی فوری 3 قاشق چایخوری
شیر 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
مواد لازم برای تزئین كیك
خامهی شیرین شده 200 گرم
قهوهی فوری 3 قاشق چایخوری
شكلات به اشكال مختلف به میزان لازم
روش تهیه كيك كارامل و قهوه
قالبی را به گنجایش تقریبی 2 لیتر چرب كنید و فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد روشن نمائید. آنگاه همهی مواد را در كاسهی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا مایهی صاف و یكنواختی به دست آید و رنگش نیز روشن شود. سپس مایهی حاصل را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 40 دقیقه، در فر بپزید. حالا كیك را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه، از قالب جدا كنید و روی پنجرهی سیمی بگذارید تا كاملا خنك شود. اكنون كیك را با خامهی فرم گرفته و شكلات بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
یادآوری 1: خامه و قهوه را با هم مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
یادآوری 2: میتوانید از شكلاتهای دست ساختتان برای آراستن كیك استفاده كنید.