مژگان فرهنگ
مواد لازم بیسكویت كرمدار لیموئی
برای 88 عدد
كره 250 گرم
شكر 50 گرم
خامه 80 گرم
پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری
آرد 300 گرم
شكلات آبكرده صورتی برای تزئین به میزان لازم
پودر پسته برای تزئین به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه كرم لیموئی
پودر شكر 120 گرم
كره نرم 60 گرم
آب لیموی تازه 1-3 قاشق چایخوری
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
رنگ خوراكی دلخواه چند قطره
روش تهیه بیسكویت كرمدار لیموئی
كره و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه خامه و پوست لیمو را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آرد را اضافه نمائید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید.
اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز كنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و در سینی شیرینیپزی دارای كاغذ روغنی بچینید. حال سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و بیسكویت را به مدت تقریبی 10 دقیقه بپزید. بیسكویتها را روی پنجره سیمی خنك كنید و هر دو عدد را با كرم به هم بچسبانید. سپس روی بیسكویتها را با شكلات صورتی رنگ و پسته بیارائید.
روش تهیه كرم لیموئی: پودر شكر و كره را درون كاسه مناسبی بریزید و با درجه كند همزن به مدت تقریبی دو دقیقه هم بزنید. سپس آبلیمو، وانیل و رنگ خوراكی را اضافه كنید و مخلوط نمائید.