افسانه ظروفی
مواد لازم موس توتفرنگی با ميوه
برای 8-10 نفر
توتفرنگی 350 گرم
آبلیموی تازه 1 قاشق سوپخوری
تخممرغ 3 عدد
شكر 50 گرم (حدود یكچهارم پیمانه)
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری
آب 80 میلیلیتر (یكسوم پیمانه)
خامهی شیرین شده و همزده 300 گرم
میوهی فصل به دلخواه به میزان لازم
روش تهیه موس توتفرنگی با ميوه
قالب مناسبی را به گنجایش 1/5 لیتر (6 پیمانه) چرب كنید. توتفرنگیها و آبلیمو را در پارچ دستگاه مخلوطكن بریزید و پوره كنید، آنگاه پورهی به دست آمده را در صافی بریزید. زردههای تخممرغ را در كاسهی كوچكی بریزید، شكر و وانیلین را بیفزائید و كاسه را روی بخار آبجوش بگذارید.
سپس آن را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. حالا زردههای تخممرغ را به پورهی صاف شدهی توتفرنگی اضافه كنید. اكنون پودرژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل كنید. اینك محلول ژلاتین را همراه با خامه درون پورهی توتفرنگی بریزید و هم بزنید. آنگاه سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و سفید شود.
سپس آن را نیز درون مایهی فراهم كرده، بریزید و به آرامی مخلوط كنید. حالا موس را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 3-4 ساعت، در فریزر قرار دهید. اكنون موس را از قالب جدا كنید و در ظرف مناسبی بگذارید. سپس آن را در یخچال نگه دارید تا از حالت یخزدگی خارج شود. اینك موس را با میوه بیارائید و میل كنید.