مژگان فرهنگ
مواد لازم برای 30 عدد
كره 125 گرم
شكر قهوهای 200 گرم
پنیر خامهای 60 گرم
تخممرغ 1 عدد
پوست پرتقال رندهكرده 1 قاشق چایخوری
آرد 300 گرم
نمك یكچهارم قاشق چایخوری
دارچین یكچهارم قاشق چایخوری
مواد لازم كرم گاناش
خامه 100 گرم
شكلات سیاه 100 گرم
روش تهیه توپهای زنجفیلی
كره و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با درجه كند همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه پنیر خامهای را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس تخممرغ و پوست پرتقال را اضافه كنید و آرد، نمك و دارچین را نیز درون مایه بریزید تا خمیر مناسبی حاصل شود. اكنون هر بار به اندازه 1 قاشق چایخوری از این خمیر بردارید و به شكل توپ در آورید.
آنها را در سینی شیرینیپزی دارای كاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی 12-14 دقیقه، در فر گرمكرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید. شیرینیها را روی پنجره سیمی خنك كنید و با كرم گاناش، دو تا دو تا به هم بچسبانید. حالا شیرینی را با شكلات شیری آبكرده بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیه كرم گاناش: خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود، آنگاه شكلات را بیفزائید و هم بزنید تا كرم صاف و یكدستی حاصل شود. حالا بگذارید كرم گاناش در دمای محیط خنك شود.
یادآوری: مدت ماندگاری این شیرینی، 2 هفته در ظرف دربسته در یخچال میباشد.