افسانه اسفندیاری
مواد لازم برای حدود 25 عدد
كره 150 گرم
شكر ریز 200 گرم
تخممرغ 2 عدد درشت
آناناس خرد كرده 200 گرم
آرد 360 گرم
بیكینگپودر یكدوم قاشق چایخوری
نمك یكهشتم قاشق چایخوری
مخلوط شكر و دارچین 100 گرم
روش تهیه بیسكویت آناناس
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. كره و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغها را یكییكی بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آناناس را بیفزائید و مخلوط آرد، بیكینگپودر و نمك را نیز درون این مایه بریزید.
اكنون هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از خمیر فراهم كرده بردارید و به شكل توپ درآورید و با فاصله در سینی بچینید. سپس رویشان از مخلوط دارچین و شكر بپاشید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر بپزید. اینك شیرینیها را روی پنجره سیمی خنك كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.