Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 20:13

20
مرداد
شیرینی عسل و هویج

شیرینی عسل و هویج

شكر و كره را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و عسل و وانیل را اضافه كنید.

مژگان فرهنگ

 

 

مواد لازم برای حدود 70 عدد

شكر                              200 گرم

كره                                125 گرم

تخم‌مرغ                          2 عدد

عسل                            3 قاشق سوپخوری

اسانس وانیل                  1 قاشق چایخوری

آرد                                340 گرم

بیكینگ‌پودر                    2 قاشق چایخوری

نمك                             یك‌چهارم قاشق چایخوری

هویج رنده كرده              80 گرم

شكلات سفید آبكرده برای تزئین  به میزان لازم

گردوی خردكرده برای تزئین        به میزان لازم

روش تهیه شیرینی  عسل و هویج

شكر و كره را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و عسل و وانیل را اضافه كنید. حالا مواد خشك و هویج را درون این مایه بریزید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. سپس خمیر به دست آمده را در كیسه نایلونی بگذارید و 2ساعت در یخچال نگه دارید.

حالا هر بار به اندازه نصف قاشق سوپخوری از خمیر فراهم كرده بردارید و به شكل توپ در آورید. آنها را در سینی شیرینی‌پزی دارای كاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر گرم‌كرده با دمای 160درجه سانتیگراد بپزید. بیسكویت‌ها را روی پنجره سیمی خنك كنید و با شكلات و گردو بیارائید.

یادآوری: می‌توانید این بیسكویت را در ظرف دربسته، به‌ مدت 15 روز در جای خنك نگه دارید.

 

برچسب ها: هویج، عسل، آموزش شیرینی، شیرینی، شیرینی عسل و هویج، شیرینی عسل، شیرینی هویج تعداد بازديد: 687 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز