Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 14:03

20
مرداد
شیرینی نازك

شیرینی نازك

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. آن‌گاه روغن مایع، شیر، شكر، تخم‌مرغ‌ها، زعفران، نمك و مایه‌‌خمیر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید.

سعید بابارحیمی

 

 

مواد لازم برای 20 عدد

روغن مابع                150 میلی‌لیتر (حدود دوسوم پیمانه)

شیر                        150 میلی‌لیتر (حدود دو سوم پیمانه)

شكر                       160 گرم

تخم‌مرغ                 2 عدد

زعفران حلكرده       1 قاشق چایخوری

نمك                     1 پینچ

مایه خمیر فوری     12 گرم (1 قاشق سوپخوری)

آرد                       400 گرم

كره مخصوص خمیر هزارلا    150 گرم

زعفران حلكرده (اضافی)      1 قاشق سوپخوری

زرده تخم‌مرغ همزده           1 عدد

مواد لازم برای تهیه خمیر شیرین

روغن جامد         75 گرم

پودر شكر           80 گرم

تخم‌مرغ             1 عدد

وانیلین              یك‌دوم قاشق چایخوری

هل آسیاب كرده  1 قاشق چایخوری

آرد                    150 گرم

روش تهیه شیرینی نازك

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. آن‌گاه روغن مایع، شیر، شكر، تخم‌مرغ‌ها، زعفران، نمك و مایه‌‌خمیر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید. سپس آرد را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر یكدستی حاصل شود. حالا خمیر را در كاسه چربكرده قرار دهید، رویش را بپوشانید و در محیط آشپزخانه نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.

كره مخصوص را رنده كنید و به شكل مكعب درآورید، خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 2 سانتیمتر باز كنید و كره را در وسط خمیر بگذارید. اكنون خمیر را از 4 طرف روی كره تا كنید و با وردنه‌ روی خمیر ضربه بزنید تا كره نرم شود. سپس خمیر را به ضخامت یك سانتیمتر باز كنید و 4 لا تا بزنید و رویش را بپوشانید.

پس از 15 دقیقه، خمیر را باز كنید و خمیر شیرین را وسط آن قرار دهید. آن‌گاه خمیر را 2 مرتبه دیگر 4 لا تا بزنید و باز كنید تا جائیكه خمیر 12 لایه شود. اینك خمیر را به ضخامت یك سانتیمتر باز كنید، رویش را با چنگال سوراخ سوراخ كنید و مخلوط زعفران و زرده تخم‌مرغ را رویش بمالید.

حالا خمیر را به اندازه‌های 4×6 سانتیمتر ببرید و در سینی شیرینی‌پزی بچینید و یك ساعت در محیط آشپزخانه نگه دارید. سپس سینی را در فر بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 25 دقیقه بپزید.

روش تهیه خمیر شیرین: روغن و پودر شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ، وانیلین و هل را بیفزائید و هم بزنید. حالا آرد را افزوده و مخلوط كنید تا خمیر صاف و یكدستی به دست آید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینی، شیرینی، آشپزی با شیرینی، روش تهیه شیرینی نازك، شیرینی نازك، تهیه شیرینی نازک، مواد لازم شیرینی نازك تعداد بازديد: 670 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز