سحر سامانی
مواد لازم برای 2 نفر
شیر 500 میلیلیتر (2 پیمانه)
آب 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
پودر كاكائو 5 قاشق سوپخوری
سس شكلات 2 قاشق سوپخوری
شكر 3-4 قاشق سوپخوری
نمك 1 پینچ
مارشمالو 60 گرم
بیسكویت كامل گندم، خرد كرده به میزان لازم
روش تهیه شكلات داغ با مارشمالو
گریل فر را روشن كنید و سینی فر را از بالا، روی طبقهی دوم قرار دهید. سینی شیرینیپزی را نیز روی سینی فر بگذارید. آنگاه شیر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط، 5 دقیقه بجوشانید. سپس پودر كاكائو، سس شكلات، شكر و نمك را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید.
حالا چند عدد از مارشمالوها را بردارید و به لبه لیوانها بمالید تا خردههای بیسكویت به لبه لیوانها بچسبد. اكنون لبه لیوانها را در خرده بیسكویت بزنید. شكلات داغ را در لیوانها بریزید و 30 گرم مارشمالو به هر نوشیدنی بیفزائید. اینك لیوانها را در سینی شیرینیپزی بگذارید و زیر گریل فر قرار دهید تا مارشمالوها طلائیرنگ شوند.
مراقب باشید مارشمالوها نسوزند! آنگاه نوشیدنی را از فر درآورید و همینكه قدری خنك شدند رویشان را با خردههای بیسكویت (اضافی) بیارائید و میل كنید.