Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:02

20
مرداد
شكلات داغ با مارشمالو

شكلات داغ با مارشمالو

گریل فر را روشن كنید و سینی فر را از بالا، روی طبقه‌ی دوم قرار دهید. سینی شیرینی‌پزی را نیز روی سینی فر بگذارید.

سحر سامانی

 

 

مواد لازم برای 2 نفر

شیر                        500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

آب                          250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

پودر كاكائو                5 قاشق سوپخوری

سس شكلات           2 قاشق سوپخوری

شكر                       3-4 قاشق سوپخوری

نمك                       1 پینچ

مارشمالو                60 گرم

بیسكویت كامل گندم، خرد كرده      به میزان لازم

روش تهیه شكلات داغ با مارشمالو

گریل فر را روشن كنید و سینی فر را از بالا، روی طبقه‌ی دوم قرار دهید. سینی شیرینی‌پزی را نیز روی سینی فر بگذارید. آن‌گاه شیر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط، 5 دقیقه بجوشانید. سپس پودر كاكائو، سس شكلات، شكر و نمك را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

حالا چند عدد از مارشمالوها را بردارید و به لبه‌ لیوان‌ها بمالید تا خرده‌های بیسكویت به لبه‌ لیوان‌ها بچسبد. اكنون لبه‌ لیوان‌ها را در خرده بیسكویت بزنید. شكلات داغ را در لیوان‌ها بریزید و 30 گرم مارشمالو به هر نوشیدنی بیفزائید. اینك لیوان‌ها را در سینی شیرینی‌پزی بگذارید و زیر گریل فر قرار دهید تا مارشمالو‌ها طلائی‌رنگ شوند.

مراقب باشید مارشمالوها نسوزند! آن‌گاه نوشیدنی را از فر درآورید و همینكه قدری خنك شدند رویشان را با خرده‌های بیسكویت (اضافی) بیارائید و میل كنید.

 

برچسب ها: شکلات، مارشمالو، آموزش مارشمالو، شکلات داغ، روش تهیه شكلات داغ با مارشمالو، روش تهیه مارشمالو، شکلات و مارشمالو تعداد بازديد: 731 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز