مهدیس رحیمیان
مواد لازم برای 25-30 عدد
مواد لازم برای تهیه مادكیك شكلاتی
كره خرد كرده 150 گرم
شكلات خرد كرده 100 گرم
شكر ریز 220 گرم
آب 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
آرد 150 گرم
پودر كاكائو 2 قاشق سوپخوری
زرده تخممرغ 2عدد
مواد لازم برای تهیه بیسكویت
شكر قهوهای 330 گرم
كره نرم 250 گرم
تخممرغ 2 عدد
آرد 525 گرم
پودر كاكائو 50 گرم
بیكینگپودر یكدوم قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه كرم گاناش
خامه صبحانه 80 گرم
شكلات تلخ 200 گرم
روش تهیه ساندویچ مادكیك
فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم كنید و 2 سینی را به اندازه 20×30 سانتیمتر با كاغذ روغنی بپوشانید به گونهای كه كاغذ حدود 2 سانتیمتر از لبه سینی بالاتر باشد. آنگاه كره، شكلات، شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود. سپس آن را كنار بگذارید تا اندكی خنك شود (10 دقیقه).
حالا آرد، پودر كاكائو و زردههای تخممرغ را به آن بیفزائید و مایه به دست آمده را بین 2 سینی تقسیم كنید و به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر بپزید. همینكه مادكیك خنك شد، با برشگر به قطر 7 سانتیمتر دایرههائی از آن ببرید و كنار بگذارید.
اكنون بیسكویت را آماده كنید و هر بار مقداری كرم گاناش روی هر بیسكویت بگذارید و با پالت صاف كنید. سپس برشی از كیك روی كرم گاناش بگذارید و آن را با بیسكویت دیگری بپوشانید. اینك ساندویچ مادكیك را برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیه بیسكویت: شكر، كره و تخممرغها را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه مواد خشك را بیفزائید و خمیر به دست آمده را روی سطح آرد پاشیده، اندكی ورز دهید تا صاف و یكدست شود. سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و 1 ساعت در یخچال نگه دارید.
حالا خمیر را به ضخامت تقریبی 5 میلیمتر باز كنید و با برشگر به قطر 7 سانتیمتر قالب بزنید و با فاصله در سینی بچینید. اكنون بیسكویتها را به مدت تقریبی 12-15 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید و روی پنجره سیمی خنك كنید.
روش تهیه كرم گاناش: خامه و شكلات را در ظرف مناسبی بریزید و حرارت دهید تا كرم صاف و یكدستی حاصل شود.