Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 00:49

19
مرداد
شیرینی كره‌ای

شیرینی كره‌ای

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را چرب نمائید. كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ، شیر، وانیلین و پوست پرتقال را بیفزائید و مخلوط كنید.

لیلا آیانی صفت

 

 

مواد لازم برای 30 عدد

كره نرم                        100 گرم

پودر شكر                     80 گرم

زرده تخم‌مرغ                1 عدد

شیر                           2 قاشق سوپخوری (30 میلی‌لیتر)

وانیلین                       یك‌چهارم قاشق چایخوری

پوست پرتقال رنده كرده 1 قاشق چایخوری

آرد                             200 گرم

بیكینگ‌پودر                 یك‌چهارم قاشق چایخوری

نمك                           1 پینچ

سفیده تخم‌مرغ همزده  1 عدد

پسته آسیاب كرده     60 گرم

روش تهیه شیرینی كره‌ای

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را چرب نمائید. كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ، شیر، وانیلین و پوست پرتقال را بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا مخلوط آرد، بیكینگ‌پودر و نمك را درون مایه بریزید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه ‌دارید. اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز كنید و با برشگر به شكل دلخواهتان قالب بزنید و با فاصله در سینی بچینید.

رویشان سفیده تخم‌مرغ بمالید و پسته بپاشید. اینك سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15-18 دقیقه شیرینی‌ها را بپزید. شیرینی‌ها را روی پنجره سیمی خنك كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: شیرینی، روش تهیه شیرینی، روش تهیه شیرینی كره‌ای، شیرینی کره ای، تهیه شیرینی کره ای، آموزش شیرینی کره ای، مواد لازم شیرینی کره ای تعداد بازديد: 714 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز