لیلا آیانی صفت
مواد لازم برای 30 عدد
كره نرم 100 گرم
پودر شكر 80 گرم
زرده تخممرغ 1 عدد
شیر 2 قاشق سوپخوری (30 میلیلیتر)
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
پوست پرتقال رنده كرده 1 قاشق چایخوری
آرد 200 گرم
بیكینگپودر یكچهارم قاشق چایخوری
نمك 1 پینچ
سفیده تخممرغ همزده 1 عدد
پسته آسیاب كرده 60 گرم
روش تهیه شیرینی كرهای
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را چرب نمائید. كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه زرده تخممرغ، شیر، وانیلین و پوست پرتقال را بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا مخلوط آرد، بیكینگپودر و نمك را درون مایه بریزید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز كنید و با برشگر به شكل دلخواهتان قالب بزنید و با فاصله در سینی بچینید.
رویشان سفیده تخممرغ بمالید و پسته بپاشید. اینك سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15-18 دقیقه شیرینیها را بپزید. شیرینیها را روی پنجره سیمی خنك كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.