مریم امیری
مواد لازم برای 20- 25 عدد
كره 60 گرم
اسانس وانیل یكدوم قاشق چایخوری
پودر شكر 100 گرم
تخممرغ 1 عدد
آرد 200 گرم
پودر نارگیل برشتهكرده 45 گرم
مارمالاد توتفرنگی 100 گرم
مواد لازم برای تهیه مارشمالو
آب 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
شكر 110 گرم
پودر ژلاتین 3 قاشق چایخوری
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
روش تهیه شیرینی مارشمالو
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را چرب نمائید، كره، وانیل و پودر شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغ را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آرد را كمكم اضافه كنید و با قاشق هم بزنید تا مایه، خمیر شود.
خمیر را اندكی ورز دهید و روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید. خمیر را با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید و با فاصله در سینی بچینید. اكنون سینی را در فر بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 12- 15 دقیقه، بپزید.
در این میان مارشمالو را آماده كنید و در كیسه شیرینیپزی بریزید. همینكه شیرینیها خنك شدند، رویشان حلقهای از مارشمالو بریزید، رویش را با نارگیل بپوشانید و وسط شیرینی را با مارمالاد پر كنید. اینك شیرینی مارشمالو را برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیه مارشمالو: آب و شكر را در قابلمه كوچكی بریزید و پودر ژلاتین را رویش بپاشید. آنگاه قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا شكر و ژلاتین آب شوند، سپس محلول ژلاتینی را 5 دقیقه بجوشانید. حالا آن را در دمای محیط نگه دارید تا خنك شود. اكنون وانیل را بیفزائید و مایه فراهمكرده را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.