افسانه اسفندیاری
مواد لازم برای حدود 50 عدد
آرد 500 گرم
بیكینگپودر 2 قاشق چایخوری
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
كره آبكرده 250 گرم
زرده تخممرغ 3 عدد
فندق پوست گرفته 100 گرم
مواد لازم برای تهیه شربت
آب 500 میلیلیتر (2 پیمانه)
شكر 500 گرم
گلاب یا عرق دارچین 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
روش تهیه شیرینی شكر پاره
آرد و بیكینگپودر را در كاسه مناسبی الك كنید و وانیلین را به آن بیفزائید. آنگاه مخلوط كره و زردههای تخممرغ را به آرد بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ در آورید. سپس توپهای فراهمكرده خمیر را در سینی شیرینیپزی دارای كاغذ روغنی بچینید و وسطشان را با دسته قاشق چوبی گود كنید و فندق بگذارید.
اكنون سینی را در فر گرمكرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، شیرینی را بپزید. آنگاه سینی را از فر در آورید. همینكه شیرینیها قدری خنك شدند، رویشان شربت بریزید.
روش تهیه شربت: آب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود. آنگاه شربت را بجوشانید و پس از 5 دقیقه، گلاب را بیفزائید و پس از چند جوش آن را از روی اجاق بردارید.