افسانه ظروفی
مواد لازم برای حدود 16 عدد
كره 125 گرم
زرده تخممرغ 1 عدد
شكر قهوهای روشن 110 گرم
فندق آسیاب كرده 60 گرم
آرد 250 گرم
دارچین آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری
مارمالاد رَز بری 160 گرم
روش تهیه تارتهای كوچك مربائی
كره، زرده تخممرغ و شكر را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و سبك شود. آنگاه فندق، آرد و دارچین را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز كنید و با برشگر به قطر 6/5 سانتیمتر، 61 دایره از آن ببرید و در سینی شیرینیپزی دارای كاغذ روغنی بچینید.
اكنون باقیمانده خمیر را جمع كنید و آن را نیز روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیمسانتیمتر باز كنید. اینك نوارهائی به عرض 8 میلیمتر از آن ببرید و رول كنید. سپس آنها را روی لبه خمیرهای قالب خورده بگذارید و برایشان دیواره بسازید.
حالا روی دیواره خمیر را با چنگال خطوطی ایجاد كنید و سینی را در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 10 دقیقه بپزید. آنگاه روی هر كدام از تارتها یك قاشق چایخوری مارمالاد بریزید و 5 دقیقه دیگر در فر بپزید. همینكه تارتهای مربائی خنك شدند، آنها را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
یادآوری: ماندگاری این شیرینی، بیش از یك هفته در ظرف دردار و در دمای محیط میسر است.