Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 09:59

18
مرداد
تارت‌های كوچك مربائی

تارت‌های كوچك مربائی

كره، زرده تخم‌مرغ و شكر را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و سبك شود. آن‌گاه فندق، آرد و دارچین را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

افسانه ظروفی

 

 

مواد لازم برای حدود 16 عدد

كره                               125 گرم

زرده تخم‌مرغ                 1 عدد

شكر قهوه‌ای روشن       110 گرم

فندق آسیاب كرده         60 گرم

آرد                             250 گرم

دارچین آسیاب كرده     1 قاشق چایخوری

مارمالاد رَز بری          160 گرم

روش تهیه تارت‌های كوچك مربائی

كره، زرده تخم‌مرغ و شكر را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و سبك شود. آن‌گاه فندق، آرد و دارچین را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی نیم ‌سانتیمتر باز كنید و با برشگر به قطر 6/5 سانتیمتر، 61 دایره از آن ببرید و در سینی شیرینی‌پزی دارای كاغذ روغنی بچینید.

اكنون باقیمانده خمیر را جمع كنید و آن را نیز روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم‌سانتیمتر باز كنید. اینك نوارهائی به عرض 8 میلیمتر از آن ببرید و رول كنید. سپس آنها را روی لبه خمیرهای قالب خورده بگذارید و برایشان دیواره بسازید.

حالا روی دیواره خمیر را با چنگال خطوطی ایجاد كنید و سینی را در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 10 دقیقه بپزید. آن‌گاه روی هر كدام از تارت‌ها یك قاشق چایخوری مارمالاد بریزید و 5 دقیقه دیگر در فر بپزید. همینكه تارت‌های مربائی خنك شدند، آنها را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

یادآوری: ماندگاری این شیرینی، بیش از یك هفته در ظرف دردار و در دمای محیط میسر است.

 

برچسب ها: تارت، روش تهیه تارت، تارت مربایی، تارت های کوچک، آموزش تارت مربایی، مواد لازم تارت مربایی، آشپزی با تارت تعداد بازديد: 592 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز