افسانه ظروفی
مواد لازم برای 8-10 نفر
كره 175 گرم
شكر قهوهای 175 گرم
تخممرغ 3 عدد
بادام آسیاب كرده 50 گرم
آرد 200 گرم
دارچین یكدوم قاشق چایخوری
كشمش پلوئی 300 گرم
زردآلوی خشك خرد كرده 75 گرم
كشمش سبز 250 گرم
انجیر خشك خرد كرده 50 گرم
روش تهیه كیك با میوه خشك
كره و شكر قهوهای را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغها را یكی یكی بیفزائید و مخلوط كنید. سپس بادام را اضافه كنید و مخلوط آرد و دارچین را نیز، درون مایه بریزید. حالا همزن را خاموش كنید و میوههای خشك را به مایه بیفزائید و با قاشق هم بزنید.
اكنون مایهی فراهم كرده را در قالب چربكرده دارای كاغذی روغنی، به قطر 32 سانتیمتر، بریزید و به مدت تقریبی 2 ساعت، در فر گرم كرده با دمای 051 درجهی سانتیگراد بپزید.
اینك صبر كنید تا كیك كاملاً خنك شود و پس از آن رو و اطراف كیك، مارمالاد زردآلو بمالید و با خمیر فوندانت صورتیرنگ، بپوشانید. آنگاه در صورت دلخواه، كیك را با گیپور خوراكی و گل بیارائید و برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.