افسانه ظروفی
مواد لازم برای 24 عدد
كره 60 گرم
تخممرغ 1 عدد
شكر ریز 55 گرم
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
آرد 170 گرم
پودر كاكائو 2 قاشق سوپخوری
نمك 1 پینچ
مارشمالوی سفید و صورتی 150 گرم
شكلات سیاه آبكرده 300 گرم
شكلات سفید آبكرده 150 گرم
گلسه چری 12 عدد
پاستیل سبز رنگ برای تزئین حدود 6 عدد
روش تهیه شكلات با مارشمالو
كره، تخممرغ، شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا فقط با هم مخلوط شوند. آنگاه آرد، پودر كاكائو و نمك را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. خمیر فراهم كرده را در كیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.
سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز كنید و با برشگر به قطر 4/5 سانتیمتر، 24 دایره از خمیر ببرید و با فاصله در سینی بچینید. حالا سینی را در فر بگذارید و شیرینیها را به مدت تقریبی 10 دقیقه، بپزید. اكنون شیرینیها را از فر درآورید و بلافاصله روی هر كدام یك مارشمالو بگذارید.
دوباره سینی را در فر بگذارید و پس از یك دقیقه از فر درآورید و روی پنجره سیمی خنك كنید. آنگاه روی مارشمالو، شكلات سیاه بریزید و بگذارید شكلات ببندد. حال روی شكلات را با شكلات سفید و گلسهچری بیارائید و با پاستیل سبز رنگ برای گلسهچریها برگ بسازید و كنارش قرار دهید. اینك شكلات مارشمالو را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
یادآوری: ماندگاری این شیرینی بیش از یك هفته در ظرف دردار و در دمای محیط میباشد.