سعید بابارحیمی
مواد لازم برای حدود 5/1 كیلوگرم شیرینی
روغن جامد مرغوب 350 گرم
پودر شكر 300 گرم
پودر زنجفیل 10 گرم
بیكینگ پودر 1 قاشق چایخوری
آرد 750 گرم
گردوی آسیاب كرده 75 گرم
پودر نارگیل برشته كرده 50 گرم
پودر شكر برای روی شیرینی به میزان لازم
پودر زنجفیل برای روی شیرینی به میزان لازم
روش تهیه شیرینی زنجفیلی
همه مواد را به جز پودر شكر و پودر زنجفیل، در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود. آنگاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 1 سانتیمتر باز كنید و با برشگر هلالی شكل قالب بزنید و با فاصله از هم، در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید.
سپس شیرینی را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 150 درجه سانتیگراد بپزید. حالا شیرینی را از فر درآورید و بگذارید در سینی خنك شوند. اینك روی شیرینیها، مخلوط پودر شكر و زنجفیل بپاشید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.