Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 08:35

15
اردیبهشت
شیرینی زنجفیلی

شیرینی زنجفیلی

روش تهیه شیرینی زنجفیلی

سعید بابارحیمی

 

 

 

مواد لازم برای حدود 5/1 كیلوگرم شیرینی

روغن جامد مرغوب                           350 گرم

پودر شكر                                        300 گرم

پودر زنجفیل                                     10 گرم

بیكینگ پودر                                     1 قاشق چایخوری

آرد                                                 750 گرم

گردوی آسیاب كرده                           75 گرم

پودر نارگیل برشته كرده                     50 گرم

پودر شكر برای روی شیرینی              به میزان لازم

پودر زنجفیل برای روی شیرینی          به میزان لازم

روش تهیه شیرینی زنجفیلی

همه مواد را به جز پودر شكر و پودر زنجفیل، در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود. آن‌گاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 1 سانتیمتر باز كنید و با برشگر هلالی شكل قالب بزنید و با فاصله از هم، در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید.

سپس شیرینی را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 150 درجه سانتیگراد بپزید. حالا شیرینی را از فر درآورید و بگذارید در سینی خنك شوند. اینك روی شیرینی‌ها، مخلوط پودر شكر و زنجفیل بپاشید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینی، شیرینی، مواد لازم شیرینی، شیرینی زنجفیلی، روش تهیه شیرینی زنجفیلی، آشپزی با زنجفیل تعداد بازديد: 921 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز