مژگان فرهنگ
مواد لازم برای 24 عدد
كره 60 گرم
شكر قهوهای 200 گرم
تخممرغ 2 عدد
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
پنیر خامهای 120 گرم
آرد 450 گرم
بیكینگپودر 1 قاشق چایخوری
نمك یكدوم قاشق چایخوری
مواد لازم میانی
انجیر خشك خرد كرده 240 گرم
آب پرتقال 180 میلیلیتر (سهچهارم پیمانه)
شكر 100 گرم
كره 1 قاشق سوپخوری
آرد 1 قاشق سوپخوری
پوست پرتقال رنده كرده 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه بیسكویت انجیر
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه كره و شكر قهوهای را با همزن برقی بزنید تا كاملاً صاف و یكدست شود و تخممرغها را یكییكی بیفزائید و مخلوط كنید. سپس وانیل و پنیر خامهای را اضافه كنید و با همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یكدست شود.
حالا مخلوط آرد، بیكینگپودر و نمك را به مایه فراهم كرده بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر را در كیسه نایلونی قرار دهید و 1 ساعت در یخچال نگه دارید. اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 3 میلیمتر و به اندازه 30×40 سانتیمتر، باز كنید و مواد میانی را رویش بریزید و صاف كنید.
اینك خمیر را از درازا رول كنید و دوباره به مدت 1 ساعت در یخچال نگه دارید. آنگاه با چاقوی تیز، خمیر رول كرده را به عرض 1 سانتیمتر ببرید، در سینی بچینید و با پودر پسته بیارائید. حالا سینی را در فر بگذارید و به مدت 12 دقیقه یا تا زمانیكه اطراف شیرینی طلائی رنگ شود، بپزید. اكنون شیرینی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیه مواد میانی: انجیر، آب پرتقال، شكر، كره و آرد را در كاسه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از 10 دقیقه، آن را از روی حرارت بردارید و پوست پرتقال را اضافه كنید و بگذارید كاملا خنك شود.
یادآوری: در صورت تمایل میتوانید روی شیرینی را با مخلوط یك عدد زرده تخممرغ و 1 قاشق سوپخوری خامه زرین كنید و سپس در فر قرار دهید.