افسانه اسفندیاری
مواد لازم برای 30 عدد
پودر كاكائو 100 گرم
نمك یكهشتم قاشق چایخوری
آرد 80 گرم
كره نرم 125 گرم
شكر 100 گرم
تخممرغ (در دمای محیط) 1 عدد
پودر شكر برای باز كردن خمیر به میزان لازم
مواد لازم كرم میانی
خامه صبحانه 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
شكلات خرد كرده 180 گرم
اسانس نعنا سهچهارم قاشق چایخوری
مواد لازم رویه
شكلات شیری آبكرده 180 گرم
روغن جامد 1 قاشق چایخوری
روش تهیه بیسكویت ساندویچی شكلات و نعنا
پودر كاكائو، نمك و آرد را با هم مخلوط و الك كنید. آنگاه كره و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس تخممرغ را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا مخلوط آرد، نمك و پودر كاكائو را به آن بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید. خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و یك شب در یخچال نگه دارید.
اكنون خمیر را روی سطح پودر شكر پاشیده، به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و با برشگر مربع به اندازه 4 سانتیمتر قالب بزنید و با فاصله در سینی شیرینیپزی بچینید. آنگاه سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، بیسكویتها را بپزید.
همینكه بیسكویتها خنك شدند، بین هر دو عدد قدری از كرم میانی بمالید و به هم بچسبانید. حالا آنها را به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید تا كرم سفت شود. سپس شیرینیها را روی پنجره سیمی بچینید و رویشان را با مایه رویه بپوشانید و بگذارید شكلات ببندد. اینك شیرینی را برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید.
روش تهیه كرم میانی: خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آنگاه شكلات را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا كرم صاف و یكدستی به دست آید. سپس اسانس نعنا را بیفزائید و كرم را از روی حرارت بردارید و بگذارید كاملاً خنك شود.
روش تهیه مایه رویه: شكلات را در كاسه مناسبی بریزید، روغن را بیفزائید و به روش بنماری آب كنید.