Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 15 اردیبهشت 1403 - 02:16

15
مهر
كيــك با كرم باواريای پرتقال

كيــك با كرم باواريای پرتقال

ابتدا كیك اسفنجی را به این ترتیب آماده كنید؛ فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و كف قالب 20 سانتیمتری را با كاغذ روغنی بپوشانید.

افسانه ظروفی


مواد لازم كيــك با كرم باواريای پرتقال

برای 6- 8 نفر
 

تخم‌مرغ     1 عدد 
شكر     یك‌و یك‌دوم قاشق سوپخوری 
پوست پرتقال رنده كرده     یك‌دوم قاشق چایخوری 
آرد     2 قاشق سوپخوری 
خامه‌ی فرم گرفته     300 گرم 

 

مواد لازم برای تهیه‌ی كرم باواریای پرتقال 

زرده‌ی تخم‌مرغ     3 عدد 
شكر     90 گرم 
وانیلین     یك‌چهارم قاشق چایخوری 
شیر     60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)
آب پرتقال     180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)
پودر ژلاتین     3 قاشق چایخوری 
خامه‌ی فرم گرفته     300 گرم 

 

مواد لازم برای تهیه‌ی ژله‌ی پرتقال

پودر ژلاتین     یك و یك‌دوم قاشق چایخوری 
آب پرتقال     125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)
شكر     1 قاشق چایخوری 
 

روش تهیه كيــك با كرم باواريای پرتقال

ابتدا كیك اسفنجی را به این ترتیب آماده كنید؛ فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و كف قالب 20 سانتیمتری را با كاغذ روغنی بپوشانید. تخم‌مرغ، شكر و پوست پرتقال را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. آن‌گاه آرد را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا مایه‌ی فراهم‌كرده‌ی كیك را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر بپزید. كیك را در دمای محیط خنك كنید و از قالب در آورید. اكنون آن را در رینگ 20 سانتیمتری بگذارید. سپس كرم باواریای پرتقال را رویش بریزید و در یخچال قرار دهید تا كرم ببندد (حدود یك ساعت). آن‌گاه ژله‌ی پرتقال را فراهم كنید و روی كرم بریزید. دوباره قالب را در یخچال بگذارید تا ژله نیز ببندد. اینك دسر را از قالب جدا كنید و برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی قرار دهید. سپس آن را با خامه‌ی فرم گرفته و پرتقال‌های دست ساختتان از خمیر مارسیپان، بیارائید. 

 

روش تهیه‌ی كرم باواریای پرتقال: زرده‌ی تخم‌مرغ‌ها و شكر را همراه با وانیلین با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. شیر را بجوشانید و كم‌كم روی زرده‌های تخم‌مرغ بریزید. سپس نیمی از آب پرتقال را به آن بیفزائید. پودر ژلاتین را روی باقیمانده‌ی آب پرتقال بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید. حال آن را نیز به مایه‌ی تخم‌مرغی بیفزائید و بگذارید كرم نیم‌بند شود. اكنون خامه را درون كرم بریزید و مخلوط كنید. 

روش تهیه‌ ژله‌ی پرتقال: پودر ژلاتین را روی نیمی از آب پرتقال بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید. آن‌گاه شكر و باقیمانده‌ی آب پرتقال را بیفزائید و بگذارید كاملاً خنك و سرد شود و به غلظت سفیده‌ی تخم‌مرغ برسد.
یادآوری: می‌توانید 100 گرم پودر ژله‌ی پرتقال را در یك پیمانه آب جوش حل كنید و یك دوم پیمانه آب سرد به آن بیفزائید. سپس آن را كنار بگذارید تا كاملاً خنك شود. آن‌گاه ژله‌ی فراهم‌كرده را روی كرم بریزید. 

 

برچسب ها: روش تهیه کیک، كيــك با كرم باواريای پرتقال، مواد لازم كيــك با كرم باواريای پرتقال، روش تهیه كيــك با كرم باواريای پرتقال، ژله پرتقال، كرم باواریای پرتقال تعداد بازديد: 1813 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز