آرزو گنجی
مواد لازم برای 4 نفر
شیر 200 میلیلیتر
پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری
تخممرغ 2 عدد
شكر ریز 90 گرم
آرد 1 قاشق سوپخوری
پودر شكر برای تزئین به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس لیمو
آبلیموی تازه 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
شكر 90 گرم
كره 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه سوفله گرم لیمو
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد، گرم كنید و 4 عدد قالب نسوز و مناسب سوفله را به قطر 6 سانتیمتر چرب كنید و قدری آرد بپاشید. آنگاه شیر را در ظرف مناسبی بریزید، پوست لیمو را بیفزائید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس آن را صاف كنید. حالا زردههای تخممرغ را همراه با نیمی از شكر با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.
اكنون آرد و شیر جوشیده را به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا مایه غلیظی به دست آید. اینك سفیدههای تخممرغ را با باقیمانده شكر با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. آنگاه سفیدههای فرم گرفته را به آرامی به مایه قبلی بیفزائید و بالیسك مخلوط كنید.
مراقب باشید كه حجم سفیدههای تخممرغ از بین نرود! حال این مایه را در قالبهای سوفله بریزید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر بپزید. اكنون سوفله را با سس لیمو و پودر شكر بیارائید و میل كنید.
روش تهیه سس لیمو: آبلیمو و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. آنگاه كره را بیفزائید و ظرف را از روی حرارت بردارید. سپس سس لیمو را در سسخوری بریزید.