Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 16 اردیبهشت 1403 - 22:30

30
مرداد
سوفله كَدایف

سوفله كَدایف

10 قالب مخصوص سوفله را به گنجایش 150 میلی‌لیتر چرب كنید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم نمائید. آن‌گاه رشته‌های كدایف را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا رشته‌ها طلائی‌رنگ شوند.

مریم امیری

 

 

مواد لازم برای 10 نفر

 رشته كدایف            120 گرم

شیر                       1 لیتر (4 پیمانه)

شكر                       150 گرم

چوب دارچین            2 تكه

هل                         5 عدد

زنجفیل تازه             یك تكه 1 سانتیمتری

زرده تخم‌مرغ            3 عدد

سفیده تخم‌مرغ       6 عدد

 روش تهیه سوفله كَدایف

10 قالب مخصوص سوفله را به گنجایش 150 میلی‌لیتر چرب كنید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم نمائید. آن‌گاه رشته‌های كدایف را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا رشته‌ها طلائی‌رنگ شوند. سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنك شود.

حالا شیر و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بجوشانید. دارچین، هل و زنجفیل را بیفزائید و بعد از 5 دقیقه، ظرف را از روی حرارت بردارید. همینكه مخلوط شیر خنك شد، رشته‌های كدایف را به آن بیفزائید و 15 دقیقه كنار بگذارید تا كدایف همه شیر را جذب كند.

اكنون زرده‌های تخم‌مرغ را قدری با چنگال بزنید و به مخلوط كدایف و شیر بیفزائید. حالا سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی هم بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و آن را كم‌كم به مایه فراهم كرده اضافه كنید. اینك سوفله را در قالب‌های مخصوص بریزید به گونه‌ای كه سوفله تا لبه قالب‌ برسد. قالب‌ها را در فر بگذارید و سوفله را به مدت تقریبی 25 دقیقه یا تا زمانیكه پف كند و طلائی رنگ شود، بپزید.

یادآوری: رشته كدایف را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه كنید.

 

برچسب ها: سوفله، روش تهیه سوفله كَدایف، سوفله كَدایف، کدایف، آموزش سوفله كَدایف، مواد لازم سوفله كَدایف، تهیه سوفله كَدایف تعداد بازديد: 706 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز