Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 19:28

27
مرداد
نان شیرینی شكلات و گردو

نان شیرینی شكلات و گردو

قالب كمربندی عمیق را به قطر 23 سانتیمتر چرب كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه آرد، نمك و دارچین را دركاسه بزرگی الك كنید، كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید تا به شكل خرده‌نان درآید.

سعید بابارحیمی

 

 

مواد لازم برای 12 نفر

 آرد نان (آرد قوی)                    450 گرم

نمك                                      یك‌چهارم قاشق چایخوری

دارچین آسیاب كرده                 یك‌دوم قاشق چایخوری

كره خرد كرده                         50 گرم

شكر ریز                                50 گرم

پودر مایه‌ خمیر فوری               2 قاشق چایخوری

زرده تخم‌مرغ                          1 عدد

آب                                       120 میلی‌لیتر (حدود یك‌دوم پیمانه)

شیر                                    60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

مواد لازم میانی

كره آبكرده                           40 گرم

شكر قهوه‌ای روشن              50 گرم

شكلات چیپسی                  175 گرم

گردوی خرد كرده                  75 گرم

میپل سیروپ                      40 میلی‌لیتر (3 قاشق سوپخوری)

 روش تهیه نان شیرینی شكلات و گردو

قالب كمربندی عمیق را به قطر 23 سانتیمتر چرب كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه آرد، نمك و دارچین را دركاسه بزرگی الك كنید، كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید تا به شكل خرده‌نان درآید. اكنون. شكر و مایه خمیر را بیفزائید. حالا زرده تخم‌مرغ، آب و شیر را با هم مخلوط كنید و آن را كم‌كم به مخلوط آرد بیفزائید و هم بزنید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود.

اكنون خمیر فراهم كرده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود و آن را به اندازه 30×40 سانتیمتر باز كنید. سپس كره آبكرده را روی خمیر بمالید و شكر قهوه‌ای، شكلات چیپسی و گردو را رویش بپاشید.‌ آن‌گاه خمیر را از درازا رول كنید و به 12 قسمت مساوی ببرید.

اكنون این برش‌ها را كنار هم در قالب بچینید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی یك‌ونیم ساعت در محیط آشپزخانه نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود.

اینك قالب را در فر گرم كرده با دمای 220 درجه سانتیگراد  قرار دهید و نان شیرینی را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی‌رنگ شود، بپزید. سپس نان شیرینی را از قالب درآورید و همچنان كه گرم است، میپل سیروپ را رویش بریزید.

یادآوری: اگر میپل سیروپ در دسترس نبود از عسل استفاده كنید.

 

برچسب ها: شیرینی، نان شیرینی، شیرینی شکلات، شیرینی گردو، آموزش شیرینی با شکلات، تهیه شیرینی با گردو، مواد لازم شیرینی شکلاتی تعداد بازديد: 656 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز