سعید بابارحیمی
مواد لازم برای 12 نفر
آرد نان (آرد قوی) 450 گرم
نمك یكچهارم قاشق چایخوری
دارچین آسیاب كرده یكدوم قاشق چایخوری
كره خرد كرده 50 گرم
شكر ریز 50 گرم
پودر مایه خمیر فوری 2 قاشق چایخوری
زرده تخممرغ 1 عدد
آب 120 میلیلیتر (حدود یكدوم پیمانه)
شیر 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
مواد لازم میانی
كره آبكرده 40 گرم
شكر قهوهای روشن 50 گرم
شكلات چیپسی 175 گرم
گردوی خرد كرده 75 گرم
میپل سیروپ 40 میلیلیتر (3 قاشق سوپخوری)
روش تهیه نان شیرینی شكلات و گردو
قالب كمربندی عمیق را به قطر 23 سانتیمتر چرب كنید و كنار بگذارید. آنگاه آرد، نمك و دارچین را دركاسه بزرگی الك كنید، كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید تا به شكل خردهنان درآید. اكنون. شكر و مایه خمیر را بیفزائید. حالا زرده تخممرغ، آب و شیر را با هم مخلوط كنید و آن را كمكم به مخلوط آرد بیفزائید و هم بزنید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود.
اكنون خمیر فراهم كرده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود و آن را به اندازه 30×40 سانتیمتر باز كنید. سپس كره آبكرده را روی خمیر بمالید و شكر قهوهای، شكلات چیپسی و گردو را رویش بپاشید. آنگاه خمیر را از درازا رول كنید و به 12 قسمت مساوی ببرید.
اكنون این برشها را كنار هم در قالب بچینید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی یكونیم ساعت در محیط آشپزخانه نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود.
اینك قالب را در فر گرم كرده با دمای 220 درجه سانتیگراد قرار دهید و نان شیرینی را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه یا تا زمانیكه طلائیرنگ شود، بپزید. سپس نان شیرینی را از قالب درآورید و همچنان كه گرم است، میپل سیروپ را رویش بریزید.
یادآوری: اگر میپل سیروپ در دسترس نبود از عسل استفاده كنید.