Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 اردیبهشت 1403 - 13:58

27
مرداد
مادكیك شكلات و پرتقال

مادكیك شكلات و پرتقال

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب كمربندی را به قطر 26 سانتیمتر، چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه مربای پوست پرتقال و لیمو را به كمك دستگاه غذاساز ریز خرد كنید.

افسانه ظروفـی

 

 

مواد لازم برای 8-10 نفر

مربای بدون شربت پوست پرتقال و لیمو      140 گرم

شكلات سیاه یا شیری خرد كرده                350 گرم

كره                                                       225 گرم

آب گرم                                                 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

آرد                                                       85 گرم

بادام آسیاب كرده                                  230 گرم

تخم‌مرغ                                               5 عدد

 شكر                                                 180 گرم

مواد لازم برای تهیه كرم شكلاتی

كره                                                    200 گرم

شكلات سیاه خرد كرده                        200 گرم

گلوكز                                               1 قاشق سوپخوری

روش تهیه مادكیك شكلات و پرتقال

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب كمربندی را به قطر 26 سانتیمتر، چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه مربای پوست پرتقال و لیمو را به كمك دستگاه غذاساز ریز خرد كنید. سپس شكلات و كره را روی حرارت ملایم آب كنید و آب گرم را به آن بیفزائید.

حالا آن را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا خنك شود. اكنون آرد و بادام را در كاسه مناسبی بریزید. زرده تخم‌مرغ‌ها و نیمی از شكر را در كاسه دیگری، با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. اینك به كمك قاشق فلزی مخلوط شكلات را با این مایه مخلوط كنید و آرد و بادام را همراه با مربا درون آن بریزید و خوب مخلوط سازید.

سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید و باقیمانده شكر را بیفزائید. اكنون سفیده‌های زده شده را نیز به مایه كیك بیفزائید و در قالب بریزید. سپس قالب را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 1 ساعت، كیك را بپزید. حالا كیك را 20 دقیقه در قالب نگه دارید و پس از آن روی پنجره سیمی برگردانید.

همینكه كیك كاملا خنك شد، رو و اطرافش را با كرم شكلاتی بپوشانید و با مربای پرتقال یا لیمو بیارائید.

روش تهیه كرم شكلاتی: كره، شكلات و گلوكز را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكلات آب شود، آن‌گاه كرم شكلاتی را از روی حرارت بردارید و هرازگاهی آن را هم بزنید تا آماده مصرف شود.

 

برچسب ها: مادکیک، مادکیک شکلات، مادکیک پرتقال، آموزش مادکیک، روش تهیه مادکیک، مادکیک با شکلات، مادکیک با پرتقال تعداد بازديد: 743 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز