افسانه ظروفی
مواد لازم برای 8-10 نفر
بیسكویت شكلاتی آسیابكرده 200 گرم
كره آبكرده 80 گرم
شكلات چیپسی 100 گرم
مواد لازم میانی
پنیر خامهای 375 گرم
شكر 125 گرم
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
تخممرغ 3 عدد
شكلات سیاه آبكرده 150 گرم
مواد لازم رویه
شكلات سفید آبكرده 250 گرم
خامه 160 گرم (دوسوم پیمانه)
روش تهیه برشهای چیزكیك شكلاتی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب 20× 30 سانتیمتری را چرب نمائید و با كاغذ روغنی به گونهای بپوشانید، كه كاغذ از دو لبه قالب بلندتر باشد، آنگاه بیسكویت و كره را با هم مخلوط كنید و در قالب بریزید و خوب بفشارید. سپس شكلات چیپسی را رویش بپاشید.
حالا مواد میانی را فراهم كنید و در قالب بریزید و 30 دقیقه در فر قرار دهید تا ببندد. همینكه قالب خنك شد، چیزكیك را یك شب در یخچال نگه دارید. اكنون مایه رویه را رویش بریزید و بیارائید و به اندازه دلخواه ببرید.
روش تهیه مایه میانی: پنیر خامهای، شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغها را یكییكی بیفزائید و شكلات را اضافه كنید.
روش تهیه مواد رویه: شكلات و خامه را با هم مخلوط كنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا كرم صاف و یكدستی حاصل شود.