Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:21

27
مرداد
تیرامیسوی شكلاتی

تیرامیسوی شكلاتی

خامه را با همزن برقی بزنید تا اندكی فرم بگیرد. آن‌گاه شكلات را به روش بن‌ماری حل كنید و بگذارید خنك شود. سپس شكلات آبكرده، خامه و پنیر خامه‌ای را با هم مخلوط كنید.

افسانه ظروفی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 خامه شیرین شده                    150 گرم

شكلات سیاه                            300 گرم

پنیر خامه‌ای                             300 گرم

قهوه فوری                               2 قاشق سوپخوری

شكر                                      2 قاشق سوپخوری

آب جوش                               300 میلی‌لیتر (یك و یك‌چهارم پیمانه)

بیسكویت لیدی‌فینگر                36 عدد

 روش تهیه تیرامیسوی شكلاتی

خامه را با همزن برقی بزنید تا اندكی فرم بگیرد. آن‌گاه شكلات را به روش بن‌ماری حل كنید و بگذارید خنك شود. سپس شكلات آبكرده، خامه و پنیر خامه‌ای را با هم مخلوط كنید. حالا قهوه و شكر را در آب جوش حل كنید و بیسكویت‌های لیدی‌فینگر را با آن مرطوب نمائید.

اكنون هر بار 3 عدد بیسكویت لیدی‌فینگر را در بشقاب پذیرائی بگذارید و رویش را با كرم فراهم كرده بپوشانید. بعد سه بیسكویت دیگر، روی كرم بگذارید و دوباره اندكی كرم رویشان بمالید. سپس با سه عدد بیسكویت لیدی فینگر دیگر روی كرم را بپوشانید. آن‌گاه روی تیرامیسو را با خامه و گل‌‌های خوراكی بیارائید.

روش تهیه بیسكویت لیدی‌فینگر: سه عدد سفیده تخم‌مرغ را همراه با یك چهارم قاشق چایخوری كرم تارتار و 2 قاشق سوپخوری شكر، با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد، آن‌گاه زرده‌های باقیمانده‌ از تخم‌مرغ‌ها را با 75 گرم شكر و اندكی وانیلین با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.

سپس زرده‌های زده شده تخم‌مرغ را به سفیده‌های فرم گرفته بیفزائید و به آرامی مخلوط كنید. حالا 120 گرم آرد را همراه با یك دوم قاشق چایخوری بیكینگ‌پودر و یك پینچ نمك الك كنید و آن را به مایه فراهم كرده بیفزائید و به آرامی بالیسك مخلوط كنید. مراقب باشید كه حجم مایه از بین نرود! اكنون مایه فراهم كرده را در كیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده به قطر یك سانتیمتر بریزید و آن را به شكل نوارهائی به طول تقریبی 10 سانتیمتر و با فاصله روی كاغذ روغنی در سینی بگذارید.

اینك بیسكویت‌های لیدی‌فینگر را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید. می‌توانید این بیسكویت را در قالب‌های مخصوص نیز تهیه كنید!

 

برچسب ها: بیسکویت، تیرامیسو، روش تهیه تیرامیسو، آموزش تیرامیسو، تیرامیسوی شکلاتی، بیسکویت لیدی فینگر تعداد بازديد: 778 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فیلم روز
تصویر روز