Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 23:55

1
شهریور
بیسكویت شور با تخمه كدو و آفتابگردان

بیسكویت شور با تخمه كدو و آفتابگردان

كره و تخم‌مرغ‌ها را با هم مخلوط كنید و آرد و نمك را به آن بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. آن‌گاه قدری خمیر را ورز دهید، در كیسه نایلونی بگذارید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید.

آشپز مهمان: نفیسه قنبری

 

 

مواد لازم برای حدود 40 عدد

كره                                 200 گرم

تخم‌مرغ                          2 عدد

آرد                                 500 گرم

نمك                               1 قاشق چایخوری

سفیده تخم‌مرغ همزده     1 عدد

تخمه آفتابگردان               100 گرم

تخمه كدو                       100 گرم

 روش تهیه بیسكویت شور با تخمه كدو و آفتابگردان

كره و تخم‌مرغ‌ها را با هم مخلوط كنید و آرد و نمك را به آن بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. آن‌گاه قدری خمیر را ورز دهید، در كیسه نایلونی بگذارید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و با برشگر مربع به اندازه 4  سانتیمتر ببرید.

سپس روی خمیر سفیده تخم‌مرغ بمالید، تخمه‌ها را بپاشید و با فاصله در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید. اكنون سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 25 دقیقه، بیسكویت را بپزید. بیسكویت را روی پنجره سیمی خنك كنید و برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: بیسکویت، روش تهیه بیسکویت، آموزش بیسکویت، بیسکویت شور، بیسکویت با تخمه کدو، بیسکویت با تخمه آفتابگردان تعداد بازديد: 827 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز