سحر سامانی
مواد لازم برای 4 نفر
زعفران سائیده 1 پینچ
شیرداغ 2 قاشق سوپخوری
كره 40 گرم
آرد برنج 55 گرم
پرك بادام 25 گرم
كشمش بیدانه 25 گرم
شیر 600 میلیلیتر
شیرعسلی 300 گرم
قیسی خرد كرده 10 عدد
هل سائیده 1 قاشق چایخوری
جوز هندی رنده كرده یكدوم قاشق چایخوری
گلاب 2 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تزئین
گردوی خرد كرده 25 گرم
قیسی خرد كرده 2 عدد
روش تهیه دسر برنج هندی
زعفران را همراه با شیرداغ در ظرف مناسبی بریزید و كنار بگذارید. آنگاه 2 قاشق چایخوری از كره بردارید و كره باقیمانده را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم آب كنید. اینك آرد برنج، بادام و كشمش را به كره بیفزائید و 2 دقیقه تفت دهید. شیر را اضافه كنید، حرارت را به متوسط برسانید و مرتب هم بزنید تا حبابهائی روی شیر ایجاد شود.
حالا حرارت را كم كنید و دسر را 10-12 دقیقه بپزید تا قدری غلیظ شود. اكنون شیرعسلی و قیسی را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس زعفران حلكرده، هل، جوز هندی و گلاب را بیفزائید و هم بزنید و از روی حرارت بردارید. كره كنار گذاشته را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
گردو را بیفزائید و تفت دهید تا قدری طلائیرنگ شود و روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود. به همین ترتیب قیسی را تفت دهید و روغن اضافیش را بگیرید و كمی خرد كنید. دسر را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید، رویش را با مغزها و قیسی خنك شده بیارائید و دستكم دو ساعت در یخچال نگه دارید.