افسانه ظروفی
مواد لازم برای 10-12 نفر
آرد 250 گرم
بیكینگپودر یكو یكدوم قاشق چایخوری
پودر كاسترد 40 گرم
شكر ریز 250 گرم
كره نرم 80 گرم
تخممرغ 3 عدد
پوست پرتقال رنده كرده 2 قاشق چایخوری
آب پرتقال 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
مواد لازم برای تهیه كرم كرهای پرتقالی
پودر شكر الك كرده 90 گرم
كره خرد كرده 125 گرم
آب پرتقال 1 قاشق سوپخوری
پوست پرتقال رنده كرده 1 قاشق چایخوری
روش تهیه كیك پرتقالی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب كیك را به قطر 23 سانتیمتر چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آرد، بیكینگپودر و پودر كاسترد را در كاسه مناسبی الك كنید. آنگاه شكر و كره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و تخممرغها را یكییكی بیفزائید.
سپس پوست پرتقال را درون مایه بریزید و مواد خشك و آب پرتقال را در چند نوبت بهطور یك در میان به مایه بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكنواخت شود. حالا مایه فراهم كرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 50 دقیقه در فر بپزید. اكنون صبر كنید كیك كاملاً خنك شود و رو و اطرافش كرم بمالید و با خمیر فوندانت سبزرنگ بپوشانید.
اینك كیك را به كمك شابلون، با آیسینگ رویال بیارائید و برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی قرار دهید.
روش تهیه كرم كرهای پرتقالی: همه مواد را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
روش تهیه خمیر فوندانت: 480 گرم پودر شكر نرم و الك كرده را در كاسه مناسبی بریزید و وسط آن حفرهای ایجاد كنید. آنگاه 3 قاشق سوپخوری آب را در كاسه كوچكی بریزید و 3 قاشق چایخوری پودر ژلاتین به آن بیفزائید و به روش بنماری حل كنید.
سپس 2 قاشق چایخوری گلیسیرین، 2 قاشق سوپخوری گلوكز و قدری اسانس دلخواهتان را به محلول ژلاتینی اضافه كنید و آن را در پودر شكر بریزید. حالا با قاشق چوبی مواد را هم بزنید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود. خمیر را در كیسه نایلونی نگه دارید تا خشك نشود!
روش تهیه آیسینگ رویال: یك عدد سفیده تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. آنگاه 70 گرم پودر شكر نرم را كمكم به آن بیفزائید و با همزن برقی بزنید. سپس یك قاشق چایخوری آبلیموی تازه به آن اضافه نمائید.