Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:13

1
شهریور
كیك پرتقالی

كیك پرتقالی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب كیك را به قطر 23 سانتیمتر چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آرد، بیكینگ‌پودر و پودر كاسترد را در كاسه مناسبی الك كنید.

افسانه ظروفی

 

 

مواد لازم برای 10-12 نفر

آرد                              250 گرم

بیكینگ‌پودر                  یك‌و یك‌دوم قاشق چایخوری

پودر كاسترد                40 گرم

شكر ریز                     250 گرم

كره نرم                      80 گرم

تخم‌مرغ                      3 عدد

پوست پرتقال رنده كرده 2 قاشق چایخوری

آب پرتقال                     250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

مواد لازم برای تهیه كرم كره‌ای پرتقالی

پودر شكر الك كرده         90 گرم

كره خرد كرده                 125 گرم

آب پرتقال                      1 قاشق سوپخوری

پوست پرتقال رنده كرده   1 قاشق چایخوری

 روش تهیه كیك پرتقالی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب كیك را به قطر 23 سانتیمتر چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آرد، بیكینگ‌پودر و پودر كاسترد را در كاسه مناسبی الك كنید. آن‌گاه شكر و كره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید.

سپس پوست پرتقال را درون مایه بریزید و مواد خشك و آب پرتقال را در چند نوبت به‌طور یك در میان به مایه بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكنواخت شود. حالا مایه فراهم كرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 50 دقیقه در فر بپزید. اكنون صبر كنید كیك كاملاً خنك شود و رو و اطرافش كرم بمالید و با خمیر فوندانت سبزرنگ بپوشانید.

اینك كیك را به كمك شابلون، با آیسینگ رویال بیارائید و برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی قرار دهید.

روش تهیه كرم كره‌ای پرتقالی: همه مواد را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

روش تهیه خمیر فوندانت: 480 گرم پودر شكر نرم و الك كرده را در كاسه مناسبی بریزید و وسط آن حفره‌ای ایجاد كنید. آن‌گاه 3 قاشق سوپخوری آب را در كاسه كوچكی بریزید و 3 قاشق چایخوری پودر ژلاتین به آن بیفزائید و به روش بن‌‌ماری حل كنید.

سپس 2 قاشق چایخوری گلیسیرین، 2 قاشق سوپخوری گلوكز و قدری اسانس دلخواهتان را به محلول ژلاتینی اضافه كنید و آن را در پودر شكر بریزید. حالا با قاشق چوبی مواد را هم بزنید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود. خمیر را در كیسه نایلونی نگه دارید تا خشك نشود!

روش تهیه آیسینگ رویال: یك عدد سفیده تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. آن‌گاه 70 گرم پودر شكر نرم را كم‌كم به آن بیفزائید و با همزن برقی بزنید. سپس یك قاشق چایخوری آبلیموی تازه به آن اضافه نمائید.

 

برچسب ها: کیک پرتقالی، خمیر فوندانت، تهیه کیک پرتقالی، آموزش کیک پرتقالی، مواد لازم کیک پرتقالی، آیسینگ رویال تعداد بازديد: 621 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز