سحر سامانی
مواد لازم برای 80 برش
نخود آبگوشتی 400 گرم
شیر یكو نیم لیتر (6 پیمانه)
آب 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
شكر 350 گرم
هل سبز 2-3 عدد
چوب دارچین 3-4 عدد
زعفران 1 پینچ
شیرخشك 120 گرم
كره 150 گرم
پودر بسته برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه برفی نخود
نخود را دستكم 2 ساعت در آب بخیسانید. آنگاه آبش را دور بریزید و با 4 پیمانه از شیر بپزید. چنانچه لازم بود، باقیمانده شیر را نیز به نخود بیفزائید تا كاملاً بپزد و نرم شود. سپس نخود را در دستگاه غذاساز پوره كنید و چنانچه پوره خشك بود، قدری شیر به آن بیفزائید.
حالا آب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. اكنون هل و چوب دارچین را درون شربت بیندازید و شربت را قدری بجوشانید. حالا دانههای هل و چوب دارچین را از شربت خارج كنید و پوره نخود، زعفران، شیرخشك و كره را اضافه كنید.
آنگاه حلوا را روی حرارت ملایم بگذارید و پیوسته هم بزنید تا اندكی سفت شود و از ظرف جدا گردد. اینك حلوا را از روی حرارت بردارید و در سینی مناسبی پهن كنید تا خنك شود. سپس حلوا را به اندازههای دلخواه ببرید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید و با پودر پسته و بادام هندی بیارائید.
یادآوری: میتوانید حلوا را كمی ضخیمتر پهن كنید و مانند عكس با برشگر اشك برش بزنید.