Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 18:37

5
اردیبهشت
برفی نخود

برفی نخود

می‌توانید حلوا را كمی ضخیم‌تر پهن كنید و مانند عكس با برشگر اشك برش بزنید.

سحر سامانی

 

 

 

 

مواد لازم برای 80 برش

نخود آبگوشتی                  400 گرم

شیر                              یك‌و نیم لیتر (6 پیمانه)

آب                               250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

شكر                            350 گرم

هل سبز                       2-3 عدد

چوب دارچین                  3-4 عدد

زعفران                         1 پینچ

شیرخشك                    120 گرم

كره                             150 گرم

پودر بسته برای تزئین     به میزان لازم

روش تهیه برفی نخود

نخود را دست‌كم 2 ساعت در آب بخیسانید. آن‌گاه آبش را دور بریزید و با 4 پیمانه از شیر بپزید. چنانچه لازم بود، باقیمانده‌ شیر را نیز به نخود بیفزائید تا كاملاً بپزد و نرم شود. سپس نخود را در دستگاه غذاساز پوره كنید و چنانچه پوره خشك بود، قدری شیر به آن بیفزائید.

حالا آب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. اكنون هل و چوب دارچین را درون شربت بیندازید و شربت را قدری بجوشانید. حالا دانه‌های هل و چوب دارچین را از شربت خارج كنید و پوره‌ نخود، زعفران، شیرخشك و كره را اضافه كنید.

آن‌گاه حلوا را روی حرارت ملایم بگذارید و پیوسته هم بزنید تا اندكی سفت شود و از ظرف جدا گردد. اینك حلوا را از روی حرارت بردارید و در سینی مناسبی پهن كنید تا خنك شود. سپس حلوا را به اندازه‌های دلخواه ببرید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید و با پودر پسته و بادام هندی بیارائید.

یادآوری: می‌توانید حلوا را كمی ضخیم‌تر پهن كنید و مانند عكس با برشگر اشك برش بزنید.

 

برچسب ها: حلوا، روش تهیه برفی نخود، برفی نخود، نخود، آموزش برفی نخود، مواد لازم برفی نخود، برفی تعداد بازديد: 723 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز