افسانه ظروفی
مواد لازم برای 2 نفر
كره 75 گرم
بادام آسیاب كرده 200 گرم
شكر 200 گرم
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
خامه صبحانه 150 میلیلیتر
بادام خرد كرده 8 عدد
پسته خرد كرده 10 عدد
روش تهیه شیرینی هندی بادام و پسته
كره را در ظرف مناسبی كه كف ضخیم دارد بریزید و روی اجاق آب كنید. آنگاه بادام، شكر، وانیلین و خامه را بیفزائید و خوب مخلوط كنید. سپس حرارت را كاهش دهید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه مایه را پیوسته هم بزنید تا غلیظ و از ظرف جدا شود.
حالا مایه بادامی را در قالب چربكرده به اندازه 20 × 20 سانتیمتر بریزید و رویش را صاف كنید. (جعبه باقلوا نیز مناسب است). اكنون بادام و پسته را رویش بریزید و یك ساعت صبر كنید تا شیرینی كاملاً ببندد. سپس آن را به اندازه دلخواه ببرید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی و زیبائی بچینید.