Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 19:47

5
اردیبهشت
شیرینی هندی بادام و پسته

شیرینی هندی بادام و پسته

روش تهیه شیرینی هندی بادام و پسته

افسانه ظروفی

 

 

 

مواد لازم برای 2 نفر

كره                          75 گرم

بادام آسیاب كرده       200 گرم

شكر                        200 گرم

وانیلین                    یك‌چهارم قاشق چایخوری

خامه‌ صبحانه            150 میلی‌لیتر

بادام خرد كرده         8 عدد

پسته‌ خرد كرده       10 عدد

روش تهیه شیرینی هندی بادام و پسته

كره را در ظرف مناسبی كه كف ضخیم دارد بریزید و روی اجاق آب كنید. آن‌گاه بادام، شكر، وانیلین و خامه را بیفزائید و خوب مخلوط كنید. سپس حرارت را كاهش دهید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه مایه را پیوسته هم بزنید تا غلیظ و از ظرف جدا شود.

حالا مایه‌ بادامی را در قالب چربكرده به اندازه‌ 20 × 20 سانتیمتر بریزید و رویش را صاف كنید. (جعبه‌ باقلوا نیز مناسب است). اكنون بادام و پسته را رویش بریزید و یك ساعت صبر كنید تا شیرینی كاملاً‌ ببندد. سپس آن را به اندازه‌ دلخواه ببرید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی و زیبائی بچینید.

 

 

برچسب ها: شیرینی، روش تهیه شیرینی هندی، آموزش شیرینی هندی، شیرینی هندی، شیرینی هندی بادام، شیرینی بادام و پسته، بادام و پسته تعداد بازديد: 602 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز