افسانه ظروفی
مواد لازم برای 8-10 نفر
تخممرغ 3 عدد
روغن مایع (ذرت یا آفتابگردان) 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
ماست 180 میلیلیتر (سهچهارم پیمانه)
آرد 260 گرم
بیكینگپودر یكوسهچهارم قاشق چایخوری
شكر ریز 150 گرم
هویج رنده كرده 250 گرم
بادام آسیاب كرده 60 گرم
نارگیل 60 گرم
كرم پنیر به میزان لازم
خمیر فوندانت 1 واحد
روش تهیه كیـك هویج و آناناس با تزئین گیپور
قالب مناسبی را به شكل گل یا گرد، به قطر 25 سانتیمتر چرب كنید و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه همه مواد را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد با هم مخلوط شوند، سپس مایه فراهمكرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 50 دقیقه، در فر گرمكرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید.
حالا كیك را روی پنجره سیمی خنك كنید و رو و اطرافش را با كرم پنیر بپوشانید و مانند تصویر با خمیر فوندانت صورتی رنگ و گیپور خوراكی بیارائید. اكنون كیك را روی ظرف زیبائی بگذارید و در صورت دلخواه با گلهای دست ساختتان تزئین كنید.
یادآوری 1: برای تهیه كرم پنیر، 90 گرم كره را همراه با 90 گرم پنیر خامهای با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود، آنگاه 160 گرم پودر شكر را كمكم به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا كرم صاف و یكدست شود. در صورت دلخواه قدری وانیلین به آن بیفزائید.
یادآوری 2: در صورت دلخواه میتوانید نیمی دیگر از مایه كیك را فراهم كنید و در قالب كوچكتری بریزید و در فر بپزید. سپس آن را مانند كیك بزرگتر بیارائید و روی آن قرار دهید.
یادآوری 3: مواد مصرفی گیپورهای خوراكی به صورت صنعتی تهیه شده است و در فروشگاههای لوازم قنادی یافت میشود.
یادآوری 4: برای تهیه خمیر فوندانت؛ 480 گرم پودر شكر نرم و الك كرده را در كاسه مناسبی بریزید و وسط آن حفرهای ایجاد كنید. آنگاه 3 قاشق سوپخوری آب را در كاسه كوچكی بریزید و 3 قاشق چایخوری پودر ژلاتین به آن بیفزائید و به روش بن ماری حل كنید.
سپس 2 قاشق چایخوری گلیسیرین، 2 قاشق سوپخوری گلوكز و قدری اسانس دلخواهتان را به محلول ژلاتینی اضافه كنید و آن را در پودر شكر بریزید. حالا با قاشق چوبی مواد را هم بزنید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود. خمیر را در كیسه نایلونی نگه دارید تا خشك نشود!