Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 15:11

25
فروردین
حلوای شیرعسلی

حلوای شیرعسلی

روش تهیه حلوای شیرعسلی

مژگان فرهنگ

 

 

 

مواد لازم برای 25 ظرف كوچك

 آرد                           125 گرم

روغن مایع                   60  میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

شیرعسلی                 230 میلی‌لیتر

زعفران حلكرده            3 قاشق سوپخوری

 روش تهیه حلوای شیرعسلی

آرد الك‌كرده را در قابلمه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا عطر خوش آرد بلند شود ولی رنگش تغییر نكند! آن‌گاه روغن را بیفزائید و آرد را تفت دهید تا طلائی رنگ شود.

سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و مخلوط شیرعسلی و زعفران را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون حلوا را در ظرف‌های كوچكی به گنجایش 5/1 قاشق سوپخوری بریزید و با پودر پسته و پودر بادام بیارائید.

یادآوری: شیرعسلی را از سوپرماركت‌ها تهیه كنید.

 

برچسب ها: آموزش حلوا، حلوای شیرعسلی، روش تهیه حلوا، مواد لازم حلوای عسلی، حلوا، حلوا با شیرعسلی، آشپزی با شیر تعداد بازديد: 1024 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز