مژگان فرهنگ
مواد لازم برای 25 ظرف كوچك
آرد 125 گرم
روغن مایع 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
شیرعسلی 230 میلیلیتر
زعفران حلكرده 3 قاشق سوپخوری
روش تهیه حلوای شیرعسلی
آرد الككرده را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا عطر خوش آرد بلند شود ولی رنگش تغییر نكند! آنگاه روغن را بیفزائید و آرد را تفت دهید تا طلائی رنگ شود.
سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و مخلوط شیرعسلی و زعفران را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون حلوا را در ظرفهای كوچكی به گنجایش 5/1 قاشق سوپخوری بریزید و با پودر پسته و پودر بادام بیارائید.
یادآوری: شیرعسلی را از سوپرماركتها تهیه كنید.