افسانه ظروفی
مواد لازم برای حدود 30 عدد
آرد 145 گرم
بیكینگپودر یكچهارم قاشق چایخوری
بادام آسیاب كرده 60 گرم
شیر خشك 50 گرم
هل آسیاب كرده یكچهارم قاشق چایخوری
كره 30 گرم
ماست 60 میلیلیتر
آب 2 قاشق سوپخوری
روغن سرخكردنی به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه شربت
شكر 660 گرم
دانه هل 5 عدد
آب 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
پسته بینمك 35 گرم
گلاب 2 قاشق چایخوری
روش تهیه گلاب جامون
آرد، بیكینگپودر، بادام، شیر خشك و هل را در كاسه مناسبی بریزید و كره را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. آنگاه ماست و آب را اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از خمیر بردارید. توپهای خمیری را در روغن داغ و فراوان سرخ كنید تا طلائی رنگ شوند.
مراقب باشید كه روغن بیش از حد داغ نباشد زیرا ممكن است روی گلاب جامون طلائی رنگ شود ولی خوب نپخته باشد! اكنون گلاب جامون را روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود. هنگام مصرف گلاب جامون را در شربت داغ بیندازید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
روش تهیه شربت: شكر، هل و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آنگاه شربت را به مدت تقریبی 5 دقیقه بجوشانید. سپس پسته و گلاب را درون شربت بریزید.