Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 16:22

5
اردیبهشت
گلاب جامون

گلاب جامون

شكر، هل و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آن‌گاه شربت را به مدت تقریبی 5 دقیقه بجوشانید.

 افسانه ظروفی

 

 

 

مواد لازم برای حدود 30 عدد

 آرد                              145 گرم

بیكینگ‌پودر                     یك‌چهارم قاشق چایخوری

بادام آسیاب كرده           60 گرم

شیر خشك                  50 گرم

هل آسیاب كرده           یك‌چهارم قاشق چایخوری

كره                          30 گرم

ماست                      60 میلی‌لیتر

آب                           2 قاشق سوپخوری

روغن سرخ‌كردنی         به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه شربت

شكر                        660 گرم

دانه هل                    5 عدد

آب                          250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

پسته بی‌نمك             35 گرم

گلاب                      2 قاشق چایخوری

 روش تهیه گلاب جامون

آرد، بیكینگ‌‌پودر، بادام، شیر خشك و هل را در كاسه مناسبی بریزید و كره را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. آن‌گاه ماست و آب را اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از خمیر بردارید. توپ‌های خمیری را در روغن داغ و فراوان سرخ كنید تا طلائی رنگ شوند.

مراقب باشید كه روغن بیش از حد داغ نباشد زیرا ممكن است روی گلاب جامون طلائی رنگ شود ولی خوب نپخته باشد! اكنون گلاب جامون را روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود. هنگام مصرف گلاب جامون را در شربت داغ بیندازید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

روش تهیه شربت: شكر، هل و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آن‌گاه شربت را به مدت تقریبی 5 دقیقه بجوشانید. سپس پسته و گلاب را درون شربت بریزید.

 

 

برچسب ها: گلاب، گلاب جامون، آموزش گلاب جامون، مواد لازم گلاب جامون، روش تهیه گلاب جامون، جامون تعداد بازديد: 708 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز