بیسكویت لیدی فینگر
مواد لازم برای حدود 30 عدد:
تخممرغ........................................6 عدد
شكر ...........................................150 گرم
وانیل ........................................یكچهارم قاشق چایخوری
پودر كرم تارتار.............................یك چهارم قاشق چایخوری
نمك..........................................یك پینچ
آرد ...........................................220 گرم
بیكینگپودر...............................یكدوم قاشق چایخوری
پودر شكر..................................به میزان لازم
روش تهیه
زردههای تخممرغ، نیمی از شكر و وانیل را در كاسهی دستگاه همزن برقی بریزید و بزنید تا رنگ زردههای تخممرغ روشن شود. در كاسهای تمیز و خشك، سفیدههای تخممرغ را با پودر كرم تارتار و نمك مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و بتدریج باقیماندهی شكر را بیفزائید. اكنون زردهها و سفیدههای تخممرغ را به آرامی با هم مخلوط نمائید و تركیب الك كردهی آرد و بیكینگ پودر را اضافه كنید. مایهی به دست آمده را داخل كیسهی مخصوص شیرینیپزی با سر ماسورهی ساده، به قطر یك سانتیمتر بریزید. اینك مایهی داخل كیسه را روی سینی چربكرده و آردپاشی شده، با فاصله بریزید. حالا سینی را در فر (تاون) گرم شده با دمای 220 درجهی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 10 دقیقه لیدی فینگر را بپزید. اكنون روی آنها پودر شكر بپاشید.