Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 بهمن 1398 - 13:52

27
آبان
بیسكویت لیدی فینگر

بیسكویت لیدی فینگر

طرز تهیه بیسكویت لیدی فینگر

بیسكویت لیدی فینگر

 

 

مواد لازم برای حدود 30 عدد:

 

 

تخم‌مرغ........................................6 عدد

شكر ...........................................150 گرم

وانیل  ........................................یك‌چهارم قاشق چایخوری

پودر كرم تارتار.............................یك چهارم قاشق چایخوری

نمك..........................................یك پینچ

آرد ...........................................220 گرم

بیكینگ‌پودر...............................یك‌دوم قاشق چایخوری

پودر شكر..................................به میزان لازم

 

روش تهیه

 

زرده‌های تخم‌مرغ، نیمی از شكر و وانیل را در كاسه‌ی دستگاه همزن برقی بریزید و بزنید تا رنگ زرده‌های تخم‌مرغ روشن شود. در كاسه‌ای تمیز و خشك، سفیده‌های تخم‌مرغ را با پودر كرم تارتار و نمك مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و بتدریج باقیمانده‌ی شكر را بیفزائید. اكنون زرده‌ها و سفیده‌های تخم‌مرغ را به آرامی با هم مخلوط نمائید و تركیب الك كرده‌ی آرد و بیكینگ پودر را اضافه كنید. مایه‌ی به دست آمده را داخل كیسه‌ی مخصوص شیرینی‌پزی با سر ماسوره‌ی ساده، به قطر یك سانتیمتر بریزید. اینك مایه‌ی داخل كیسه را روی سینی چربكرده و آردپاشی شده، با فاصله بریزید. حالا سینی را در فر (تاون) گرم شده با دمای 220 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 10 دقیقه لیدی فینگر را بپزید. اكنون روی آن‌ها پودر شكر بپاشید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، بیسكویت لیدی فینگر تعداد بازديد: 505 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز