مژگان فرهنگ
مواد لازم برای 25 برش
شكر 400 گرم
خامه 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
پودر كاكائو 1 قاشق سوپخوری
نمك 1 قاشق چایخوری
كره 125 گرم
كره بادام زمینی 300 گرم
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
جو پرك 3 پیمانه
شكلات سفید برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه بیسكویت شكلاتی با كره بادامزمینی
قالبی را به اندازه 20×30 سانتیمتر، با كاغذ آلومینیومی بپوشانید. شكر، خامه، پودركاكائو، نمك، كره، كره بادام زمینی و وانیلین را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه آن را روی اجاق با حرارت ملایم قرار دهید تا مایه صاف و یكدستی به دست آید. حالا جو پرك را نیز بیفزائید و آن را دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید تا جو بپزد.
پس از 10 دقیقه، مایه فراهم كرده را در قالب بریزید و بفشارید. حالا قالب را به مدت چهار ساعت در یخچال نگه دارید تا شیرینی ببندد. اكنون آن را ببرید و با شكلات سفید آبكرده بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.