Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 10:11

25
فروردین
بیسكویت شكلاتی با كره بادام‌زمینی

بیسكویت شكلاتی با كره بادام‌زمینی

روش تهیه بیسكویت شكلاتی با كره بادام‌زمینی

مژگان فرهنگ

 

 

 

مواد لازم  برای 25 برش

شكر                                         400 گرم

خامه                                        125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

پودر كاكائو                                  1 قاشق سوپخوری

نمك                                         1 قاشق چایخوری

كره                                          125 گرم

كره‌ بادام زمینی                          300 گرم

وانیلین                                    یك‌چهارم قاشق چایخوری

جو پرك                                  3 پیمانه

شكلات سفید برای تزئین          به میزان لازم

روش تهیه بیسكویت شكلاتی با كره بادام‌زمینی

قالبی را به اندازه‌ 20×30 سانتیمتر، با كاغذ آلومینیومی بپوشانید. شكر، خامه، پودركاكائو، نمك، كره، كره‌ بادام زمینی و وانیلین را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه آن را روی اجاق با حرارت ملایم قرار دهید تا مایه‌ صاف و یكدستی به دست آید. حالا جو پرك را نیز بیفزائید و آن را دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید تا جو بپزد.

پس از 10 دقیقه، مایه‌ فراهم كرده را در قالب بریزید و بفشارید. حالا قالب را به مدت چهار ساعت در یخچال نگه دارید تا شیرینی ببندد. اكنون آن را ببرید و با شكلات سفید آبكرده بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: بیسکویت، شکلات، مواد لازم بیسکویت، بادام زمینی، بیسكویت شكلاتی با كره بادام‌زمینی، آموزش بیسکویت با شکلات، بیسکویت با کره، روش تهیه بیسکویت شکلاتی تعداد بازديد: 637 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز