افسانه ظروفی
مواد لازم برای 8-10 نفر
بیسكویت شكلاتی آسیاب كرده 150 گرم
گردوی برشته و ریز خردكرده 120 گرم
كره آبكرده و خنك شده 75 گرم
مواد لازم میانی
پنیر خامهای 250 گرم
شكر 75 گرم
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
آبلیموی تازه 1 قاشق سوپخوری
انبه خرد كرده 3 عدد متوسط
خامه فرم گرفته 300 گرم
ژلاتین 1 قاشق سوپخوری
آب 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه )
روش تهیه چیز كیك انبه
بیسكویت، گردو و كره را با هم مخلوط كنید و در قالب چربكرده كمربندی به قطر 23 سانتیمتر بریزید و خوب بفشارید. آنگاه قالب را در یخچال بگذارید. سپس مایه میانی را فراهم كنید و روی بیسكویت در قالب بریزید.
حالا قالب را در یخچال بگذاریدو یك شب یا دستكم 6 ساعت صبر كنید تا چیز كیك ببندد و آماده مصرف شود. اكنون چیز كیك را از قالب در آورید و برای پذیرائی روی دیس زیبائی قرار دهید و با انبه و خامه بیارائید.
روش تهیه مایه میانی: پنیر خامهای، شكر، وانیلین و آبلیمو را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه نیمی از انبه را به آن بیفزائید. سپس خامه را نیز درون این مایه بریزید.
حالا ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل كنید. همینكه محلول ژلاتین خنك شد، آن را درون مایه پنیری بریزید و باقیمانده انبه را به آن بیفزائید.