Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 01:13

15
اردیبهشت
شیرینی بادامی

شیرینی بادامی

روش تهیه شیرینی بادامی

ماه‌ منیر نوری

 

 

 

مواد لازم برای حدود 20 عدد

 كره نرم                    250 گرم

پودر شكر                  250 گرم

آرد                           390 گرم

بادام                        100 گرم

پودر زنجفیل             1 قاشق چایخوری

پودر زیره                 1 قاشق چایخوری

آرد برنج                  2 قاشق سوپخوری

روش تهیه شیرینی بادامی

در ظرف مناسبی، كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید. بعد مواد خشك را بیفزائید. آن‌گاه خمیر را در داخل كیسه نایلونی، به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. حالا خمیر را لوله كنید و هر بار به اندازه 3 سانتیمتر از خمیر لوله‌ای ببرید.

سپس خمیرهای بریده را گلوله كنید و با كف دست فشرده سازید تا به شكل توپ درآیند. حالا این توپ‌های خمیری را با فاصله درون سینی بچینید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد، به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا كمی طلائی رنگ شوند.

یادآوری: این شیرینی را با چای مصرف می‌كنند و به مدت یك هفته قابل نگهداری است.

 

برچسب ها: آموزش شیرینی، شیرینی، آشپزی با بادام، روش تهیه شیرینی، مواد لازم شیرینی، شیرینی بادامی، شیزینی با بادام تعداد بازديد: 880 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز