ماه منیر نوری
مواد لازم برای حدود 20 عدد
كره نرم 250 گرم
پودر شكر 250 گرم
آرد 390 گرم
بادام 100 گرم
پودر زنجفیل 1 قاشق چایخوری
پودر زیره 1 قاشق چایخوری
آرد برنج 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه شیرینی بادامی
در ظرف مناسبی، كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید. بعد مواد خشك را بیفزائید. آنگاه خمیر را در داخل كیسه نایلونی، به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. حالا خمیر را لوله كنید و هر بار به اندازه 3 سانتیمتر از خمیر لولهای ببرید.
سپس خمیرهای بریده را گلوله كنید و با كف دست فشرده سازید تا به شكل توپ درآیند. حالا این توپهای خمیری را با فاصله درون سینی بچینید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد، به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا كمی طلائی رنگ شوند.
یادآوری: این شیرینی را با چای مصرف میكنند و به مدت یك هفته قابل نگهداری است.