مژگان فرهنگ
مواد لازم برای 50 عدد
كره نرم 250 گرم
شكر قهوهای 150 گرم
شكر سفید 100 گرم
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
تخممرغ 1 عدد
پودر قهوه فوری 1 قاشق سوپخوری
آب ولرم 60 میلیلیتر
آرد 270 گرم
دارچین یكدوم قاشق چایخوری
بیكینگپودر یكچهارم قاشق چایخوری
جو پرك 3 پیمانه
كشمش پلوئی 180 گرم
بادام خرد كرده 60 گرم
مواد لازم رویه
پودر قهوه فوری 1 قاشق چایخوری
آب داغ 3- 4 قاشق سوپخوری
پودر شكر 150 گرم
روش تهیه بیسكویت كشمش و جو
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه كره، شكر قهوهای و شكر سفید را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس وانیلین و تخممرغ را بیفزائید. حالا قهوه و آب ولرم را با هم مخلوط كنید و آن را همراه با مخلوط آرد، دارچین و بیكینگپودر در مایه بریزید.
اكنون جو پرك، كشمش و بادام را بیفزائید و مخلوط كنید. آنگاه هر بار به اندازه 1 قاشق چایخوری از خمیر فراهم كرده بردارید، به شكل توپ درآورید و با فاصله در سینی بچینید. اینك سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید. همینكه بیسكویت خنك شد، رویش را با مواد رویه بیارائید.
روش تهیه مواد رویه: قهوه را با آب داغ مخلوط كنید و پودر شكر را بیفزائید. آنگاه مخلوط فراهم كرده را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا شكر حل شود و مایه صاف و یكدستی به دست آید.