مریم امیری
مواد لازم برای 8 - 10 نفر
آرد 150 گرم
بیكینگپودر یكدوم قاشق چایخوری
پودر شكر 75 گرم
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
نمك 1 پینچ
كره 75 گرم
تخممرغ 1 عدد
مواد لازم میانی
تخممرغ 3 عدد
خامه صبحانه 200 میلیلیتر
پنیر خامهای 550 گرم
شكر 150 گرم
آبلیموی تازه 1 قاشق سوپخوری
آرد ذرت 50 گرم
پودر نارگیل 50 گرم
گیلاس بدون هسته 250 گرم
روش تهیه چیز كیك گیلاس
فر را با دمای 250 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب كمربندی را به قطر 23 سانتیمتر چرب نمائید و كنار بگذارید. آنگاه آرد، بیكینگپودر، پودر شكر، وانیلین و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و كره را بیفزائید و با نوك انگشتان مخلوط كنید تا به شكل خرده نان در آید.
سپس تخممرغ را اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا اندكی خمیر را ورز دهید تا صاف و یكدست شود. اكنون آن را به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز كنید و در قالب پهن نمائید و ده دقیقه در فر قرار دهید. سپس قالب را از فر در آورید و مایه میانی را رویش بریزید و دوباره قالب را در فر بگذارید.
پس از یك ساعت چیز كیك را از فر در آورید و بگذارید كاملاً خنك شود. حال آن را یك شب در یخچال نگه دارید تا قابل مصرف شود. آنگاه چیز كیك را از قالب خارج كنید و روی دیس زیبائی بگذارید و با خامه فرم گرفته و گیلاس بیارائید.
روش تهیه مواد میانی: زرده و سفیده تخممرغها را از هم جدا كنید و سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و كاملاً فرم بگیرد. آنگاه زردههای تخممرغ، خامه، پنیر خامهای و شكر را با هم مخلوط كنید و اندكی هم بزنید. سپس آبلیمو، آرد ذرت و پودر نارگیل را بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید. حالا سفیدههای تخممرغ را همراه با گیلاس به مایه فراهمكرده بیفزائید.