سعید بابا رحیمی
مواد لازم برای 4 نفر
پودر آگار آگار 7 گرم (حدود 2 قاشق چایخوری)
شكر 50 گرم
آب 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
پوره خربزه 600 گرم
آب پرتقال 50 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
خامه فرم گرفته برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه دسر خربزه
پودر آگار آگار و شكر را در ظرف مناسبی بریزید، آب را بیفزائید و مخلوط كنید و 5 دقیقه روی حرارت بجوشانید. آنگاه پوره خربزه و آب پرتقال را به آن بیفزائید و مایه فراهم كرده را در 4 قالب به قطر 10 و ارتفاع 3 سانتیمتر بریزید و 30 دقیقه، در دمای محیط قرار دهید تا دسر ببندد. حال دسر را از قالب در آورید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و با خامه فرم گرفته بیارائید.
یادآوری: میتوانید دسر را با نواری از خمیر فوندانت بیارائید.