Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 16:17

9
شهریور
دسر خربزه

دسر خربزه

پودر آگار آگار و شكر را در ظرف مناسبی بریزید، آب را بیفزائید و مخلوط كنید و 5 دقیقه روی حرارت بجوشانید. آن‌گاه پوره خربزه و آب پرتقال را به آن بیفزائید.

سعید بابا رحیمی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

پودر آگار آگار                         7 گرم (حدود 2 قاشق چایخوری)

شكر                                  50 گرم

آب                                     250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

پوره خربزه                           600 گرم

آب پرتقال                             50 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

خامه فرم گرفته برای تزئین     به میزان لازم

 روش تهیه دسر خربزه

پودر آگار آگار و شكر را در ظرف مناسبی بریزید، آب را بیفزائید و مخلوط كنید و 5 دقیقه روی حرارت بجوشانید. آن‌گاه پوره خربزه و آب پرتقال را به آن بیفزائید و مایه فراهم كرده را در 4 قالب به قطر 10 و ارتفاع 3 سانتیمتر بریزید و 30 دقیقه، در دمای محیط قرار دهید تا دسر ببندد. حال دسر را از قالب در آورید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و با خامه فرم گرفته بیارائید.

یادآوری: می‌‌توانید دسر را با نواری از خمیر فوندانت بیارائید.

 

برچسب ها: دسر، آموزش دسر، تهیه دسر، دسر خربزه، روش تهیه دسر خربزه، مواد لازم دسر خربزه، دسر با خربزه تعداد بازديد: 651 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز