مهدیس رحیمیان
مواد لازم برای 8 عدد
خمیر مارسیپان 400 گرم
بستنی وانیلی 250 میلیلیتر
پودر شكر برای تزئین به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه كمپوت آلو
آلوی قرمز 3 عدد
شكر ریز 25 گرم
آب 75 میلیلیتر (حدود یكسوم پیمانه)
روش تهیه بستنی با مارسیپان و آلو
خمیر مارسیپان را با وردنه، روی سطح پودر شكر پاشیده به اندازه 23×45 سانتیمتر باز كنید و با برشگری به قطر 12 سانتیمتر دایرههائی از آن درآورید. آنگاه روی هر دایره یك قاشق سوپخوری بستنی بگذارید. لبههای خمیر را روی هم تا كنید و كاملاً به هم بچسبانید و در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید.
سینی را یك شب در فریزر نگه دارید. اكنون گریل فر را روشن كنید و 1-2 دقیقه، بستههای مارسیپان و بستنی را زیر گریل قرار دهید تا لبههای خمیر مارسیپان طلائی رنگ شود. اینك بستههای بستنی و مارسیپان را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید و با كمپوت آلو میل كنید.
روش تهیه كمپوت آلو: همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود. سپس آن را بجوشانید و بگذارید آلو بپزد.