Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 17:22

8
شهریور
بستنی با مارسیپان و آلو

بستنی با مارسیپان و آلو

خمیر مارسیپان را با وردنه، روی سطح پودر شكر پاشیده به اندازه 23×45 سانتیمتر باز كنید و با برشگری به قطر 12 سانتیمتر دایره‌هائی از آن درآورید. آن‌گاه روی هر دایره یك قاشق سوپخوری بستنی بگذارید.

مهدیس رحیمیان

 

 

مواد لازم برای 8 عدد

 خمیر مارسیپان              400 گرم

بستنی وانیلی               250 میلی‌لیتر

پودر شكر برای تزئین      به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه كمپوت آلو

آلوی قرمز                     3 عدد

شكر ریز                      25 گرم

آب                              75 میلی‌لیتر (حدود یك‌سوم پیمانه)

 روش تهیه بستنی با مارسیپان و آلو

خمیر مارسیپان را با وردنه، روی سطح پودر شكر پاشیده به اندازه 23×45 سانتیمتر باز كنید و با برشگری به قطر 12 سانتیمتر دایره‌هائی از آن درآورید. آن‌گاه روی هر دایره یك قاشق سوپخوری بستنی بگذارید. لبه‌های خمیر را روی هم تا كنید و كاملاً به هم بچسبانید و در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید.

سینی را یك شب در فریزر نگه دارید. اكنون گریل فر را روشن كنید و 1-2 دقیقه، بسته‌‌های مارسیپان و بستنی را زیر گریل قرار دهید تا لبه‌های خمیر مارسیپان طلائی رنگ شود. اینك بسته‌های بستنی و مارسیپان را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید و با كمپوت آلو میل كنید.

روش تهیه كمپوت آلو: همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود. سپس آن را بجوشانید و بگذارید آلو بپزد.

 

برچسب ها: بستنی، آموزش بستنی، بستنی با مارسیپان، بستنی با آلو، روش تهیه بستنی مارسیپان، مواد لازم بستنی با آلو تعداد بازديد: 622 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز