مریم امیری
مواد لازم برای 8 نفر
بیسكویت پودر كرده 200 گرم
كره آبكرده 75 گرم
آب طالبی 350 میلیلیتر
پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری
پنیر خامهای 350 گرم
پودر شكر 100 گرم
آبلیموی تازه 1 قاشق سوپخوری
خامه فرم گرفته 200 گرم
مواد لازم رویه
شكر 1 قاشق سوپخوری
آرد ذرت 3 قاشق چایخوری
آب طالبی 300 میلیلیتر (یك و یكچهارم پیمانه)
روش تهیه چیز كیك طالبی
4 قالب كمربندی را به قطر 9 سانتیمتر، با روغن مایع چرب كنید. آنگاه بیسكویت و كره را با هم مخلوط كنید و به طور مساوی در قالبها بریزید و خوب بفشارید. سپس قالبها را نیمساعت در یخچال نگه دارید. حالا نیمی از آب طالبی را در ظرف مناسبی بریزید، پودر ژلاتین را رویش بپاشید و به روش بنماری حل كنید.
اكنون پنیر خامهای و پودر شكر را در كاسه دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه آبلیمو، باقیمانده آب طالبی و ژلاتین حل شده را بیفزائید و خوب مخلوط كنید. اینك خامه را اضافه كنید و مایه فراهم كرده را در قالبها، روی بیسكویت بریزید و در یخچال قرار دهید.
پس از یك ساعت مواد رویه را روی چیزكیك بریزید و 4 ساعت دیگر در یخچال نگه دارید. آنگاه چیزكیك را از قالب جدا كنید و برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بگذارید و با طالبی و خامه بیارائید.
روش تهیه رویه چیزكیك: شكر و آرد ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه آب طالبی را كمكم بیفزائید و آن را روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا اندكی غلیظ شود. همینكه مایه خنك شد، آن را مصرف نمائید.