Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 18:12

7
شهریور
كیك بستنی

كیك بستنی

قالب دلخواهتان را به گنجایش تقریبی 2/5 لیتر چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه شكر، زرده تخم‌مرغ‌ها و پوست پرتقال را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.

افسانه ظروفی

 

 

مواد لازم برای 10-12 نفر

 تخم‌مرغ                                 5 عدد

شكر                                      125 گرم

پوست پرتقال رنده كرده             1 قاشق چایخوری

آرد                                         100 گرم

پودر كاكائو                              30 گرم

نمك                                      1 پینچ

شربت ساده یا آب آناناس         حدود یك‌چهارم پیمانه

بستنی وانیلی نرم شده          حدود نیم ‌لیتر

بستنی شكلاتی نرم شده       حدود 250 میلی‌‌لیتر

بستنی توت‌فرنگی نرم شده    حدود 150 میلی‌لیتر

خامه فرم گرفته                   حدود 150 گرم

 روش تهیه كیك بستنی

قالب دلخواهتان را به گنجایش تقریبی 2/5 لیتر چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه شكر، زرده تخم‌مرغ‌ها و پوست پرتقال را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. سپس سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. حالا زرده‌ و سفیده تخم‌مرغ‌ها را با هم مخلوط كنید و آرد، پودر كاكائو و نمك را به مایه فراهم كرده بیفزائید و به آرامی مخلوط نمائید.

اكنون مایه به دست آمده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 35 دقیقه، در فر (تاون) گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. اینك كیك را روی پنجره سیمی بگذارید تا كاملا خنك شود. سپس كیك را از قالب درآورید و با دقت روی كیك را به ضخامت تقریبی 2 سانتیمتر ببرید و آن را نگه دارید.

آن‌گاه قالب كیك را بشوئید و خشك كنید و با نایلون محافظ بپوشانید. اینك كیك را در قالب بگذارید و داخلش را خالی كنید. مراقب باشید به دیواره كیك آسیب نزنید و كیك كاملاً سالم بماند! اكنون كیك را با شربت مرطوب كنید و بستنی وانیلی را داخل كیك بریزید و قالب را دست‌كم 20دقیقه در فریزر بگذارید.

سپس بستنی شكلاتی را روی بستنی وانیلی بریزید و دوباره قالب را در فریزر بگذارید تا بستنی شكلاتی نیز، سفت شود. آن‌گاه بستنی توت‌فرنگی را روی بستنی شكلاتی بریزید و رویش را با تكه‌ كیكی كه كنار گذاشته‌اید،  بپوشانید. كیك بستنی را یك شب در فریزر نگه دارید و برای پذیرائی با خامه فرم گرفته، میوه و برگ نعنا بیارائید و روی دیس مناسب و زیبائی بگذارید.

 

برچسب ها: کیک، آموزش کیک، کیک بستنی، روش تهیه کیک بستنی، مواد لازم کیک بستنی، تهیه کیک تعداد بازديد: 680 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز