مژگان فرهنگ
مواد لازم برای 44 عدد
آرد گندم 250 گرم
آرد برنج 100 گرم
كره 125 گرم
پودر شكر 120 گرم
پودر هل 1 قاشق سوپخوری
شكلات سفید آبكرده 150 گرم
گردوی خرد كرده 150 گرم
مواد لازم برای تزئین حلوا
شكلات سفید 80 گرم
خلال بادام و پسته به میزان لازم
روش تهیه حلوای شكلاتی
آرد گندم را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم اجاق، تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود ولی رنگش تغییر نكند! آنگاه آردبرنج را در تابه دیگری بریزید و روی اجاق تفت دهید تا خامی آن نیز گرفته شود. سپس آن را با آرد گندم مخلوط كنید و دوباره تابه را روی حرارت بگذارید.
حالا كره را بیفزائید و همینكه كره آب شد، تابه را از روی اجاق بردارید و بگذارید آرد اندكی خنك شود. اینك پودر شكر، هل و شكلات سفید را همراه با گردو به مواد اضافه كنید و خوب مخلوط نمائید. آنگاه حلوا را در سینی به اندازهی 15×25 سانتیمتر بریزید و با برشگری به قطر 5/2 سانتیمتر قالب بزنید.
سپس حلوا را به مدت 4 ساعت در یخچال نگه دارید و برای پذیرائی، نیمی از آن را در شكلات سفید فرو برید و با خلال بادام و پسته بیارائید.
یادآوری: میتوانید مواد را نصف كنید و از دو رنگ شكلات بهره بگیرید.