سحر سامانی
مواد لازم برای 24 برش 5×5 سانتیمتری
آرد 225 گرم
كره خرد كرده 125 گرم
شكر قهوهای 160 گرم
تخممرغ همزده 1 عدد
بیكینگپودر یكدوم قاشق چایخوری
خامه 125 میلیلیتر
خرمای خرد كرده 80 گرم
گردوی خرد كرده 100 گرم
روش تهیه شیرینی برشی كارامل، خرما و گردو
قالب 16×22 سانتیمتری را چرب كنید، با كاغذ روغنی بپوشانید و روی كاغذ را هم چرب كنید. آنگاه آرد را در ظرف مناسبی الك كنید، كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید. سپس شكر را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا نیمی از مخلوط فراهم كرده را در قالب بریزید و صاف كنید و به مدت تقریبی 12 دقیقه یا تا زمانیكه اطراف شیرینی طلائیرنگ شود، در فر گرم كرده با دمای 140 درجه سانتیگراد بپزید.
همینكه شیرینی خنك شد، باقیمانده مخلوط را با تخممرغ، بیكینگ پودر، خامه، خرما و گردو مخلوط كنید و روی شیرینی در قالب بریزید. اینك قالب را در فر بگذارید و 25 دقیقه دیگر شیرینی را بپزید. شیرینی را در قالب خنك كنید و با چاقوی تیز ببرید و در ظرف زیبائی بچینید.