افسانه اسفندیاری
مواد لازم برای 12 نفر
كره نرم 250 گرم
شكر ریز 200 گرم
تخممرغ 2 عدد
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
خامه صبحانه 240 میلیلیتر
آرد 375 گرم
بیكینگپودر یك و یكچهارم قاشق چایخوری
بیكینگسودا یكدوم قاشق چایخوری
نمك یكهشتم قاشق چایخوری
گردوی برشته و خرد كرده 120 گرم
مارمالاد توت فرنگی 125 گرم
پوست پرتقال رنده كرده1 قاشق چایخوری
دارچین كوبیده 1 قاشق چایخوری
پودر شكر برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه كیك گردو و مارمالاد توت فرنگی
كره و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغها، وانیلین و خامه را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا مواد خشك را بیفزائید و نیمی از مایه فراهم كرده را در قالب میانتهی به گنجایش یكونیم لیتر بریزید و صاف كنید.
سپس مخلوط گردو، مارمالاد، پوست پرتقال و دارچین را رویش بریزید و باقیمانده مایه كیك را بیفزائید و صاف كنید. اكنون قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 40-45 دقیقه كیك را بپزید. اینك كیك را از فر درآورید و بعد از 10 دقیقه آن را از قالب جدا كنید و روی پنجره سیمی قرار دهید.
همینكه كیك خنك شد، آن را با پودر شكر بیارائید و برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بگذارید.