مژگان فرهنگ
مواد لازم برای 30 عدد
شكر قهوهای 250 گرم
كره بادام زمینی 150 گرم
كره 125 گرم
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
تخممرغ 1 عدد
آرد 270 گرم
نمك سهچهارم قاشق چایخوری
بیكینگپودر سهچهارم قاشق چایخوری
خامه صبحانه 3 قاشق سوپخوری
پودر شكر به میزان لازم
مواد لازم میانی
پنیر خامهای 240 گرم
كره بادام زمینی 125 گرم
شكر 60 گرم
تخممرغ 1 عدد
شكلات چیپسی 180 گرم
روش تهیه شیرینی دلپذیر كره بادام زمینی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه شكر قهوهای، كره بادام زمینی و كره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس وانیل و تخممرغ را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آرد، نمك و بیكینگپودر را همراه با خامه، درون مایه بریزید و خمیر به دست آمده را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت 2 ساعت در یخچال نگه دارید.
اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید. اینك اندكی از مواد میانی را روی هر یك از خمیرها بریزید و خمیر دیگری رویشان قرار دهید و با فاصله در سینی بچینید. سینی را در فر بگذارید و به مدت 7 - 8 دقیقه شیرینی را بپزید. آنگاه شیرینیهای خنك شده را در پودر شكر بغلتانید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیه مواد میانی: پنیر خامهای، كره بادام زمینی، شكر و تخممرغ را با سرعت كند همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه شكلات چیپسی را بیفزائید و مخلوط كنید.