مهدیس رحیمیان
مواد لازم برای 15 عدد
آرد 280 گرم
نمك یك پینچ
مخلوط میوههای خشك یا گلسه 80 گرم
خرمای خشك خرد كرده 25 گرم
كره نرم 225 گرم
شكر ریز 140 گرم
زرده تخممرغ همزده 1 عدد
پودر نارگیل برشته 3-4 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه كرم ماسكارپونه
پنیر ماسكارپونه 85 گرم
خامه فرم گرفته 3 قاشق سوپخوری
كرم پاتیسیر 7 قاشق سوپخوری
اسانس وانیل یكدوم قاشق چایخوری
روش تهیه بیسكویت كرمدار میوهای
آرد، نمك و میوهها و خرمای خشك را با هم مخلوط كنید و كنار بگذارید. آنگاه كره و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس زرده تخممرغ را به آن بیفزائید و در آخر مواد خشك را اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر را به قطر 4 سانتیمتر رول كنید، داخل كاغذ روغنی بپیچید و به مدت 30- 60 دقیقه، در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید و 2 سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. اكنون خمیر را به ضخامت نیم سانتیمتر برش بزنید و با فاصله در سینی بچینید و به مدت 10- 15 دقیقه در فر بپزید. همینكه شیرینیها خنك شدند بین هر دو عدد قدری كرم بمالید، پودر نارگیل بپاشید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیه كرم ماسكارپونه: همه مواد را با هم مخلوط كنید و در یخچال بگذارید تا سرد شود.
یادآوری: برای تهیه كرم پاتیسیر، 125 میلیلیتر شیر را بجوشانید. 1 عدد زرده تخممرغ را همراه با سه قاشق سوپخوری شكر و یكهشتم قاشق چایخوری وانیلین با همزن برقی بزنید تا به شكل كرم درآید. اكنون 1 قاشق سوپخوری آرد به آن اضافه كنید. اینك شیرداغ را به مایه بیفزائید و دوباره روی حرارت قرار دهید تا كرم بپزد و غلیظ شود.