لیلا آیانی صفت
مواد لازم برای حدود 40 عدد
كره 50 گرم
پودر شكر 50 گرم
زرده تخممرغ 2 عدد
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
خامه صبحانه 1 قاشق سوپخوری
آرد 125 گرم
بیكینگپودر یكچهارم قاشق چایخوری
پودر كاكائو 1 قاشق سوپخوری
نمك یكهشتم قاشق چایخوری
سفیده تخممرغ 1 عدد
فندق درسته و پوسته كنده به تعداد لازم
شكلات سفید آبكرده به میزان لازم
روش تهیه ستارههای فندقی
كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه زردههای تخممرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا خامه را با یك قاشق سوپخوری از آرد مخلوط كنید و به مایه بیفزائید. سپس باقیمانده آرد، بیكینگپودر، پودر كاكائو و نمك را هم افزوده و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
اینك خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید. اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر به شكل ستاره قالب بزنید و در سینی چربكرده شیرینیپزی بچینید. حالا سفیده تخممرغ را با چنگال بزنید و با قلممو روی خمیرها بمالید و یك فندق در مركز هر كدام بگذارید.
آنگاه سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، شیرینیها را بپزید. اینك روی شیرینیهای پخته و خنك شده را با شكلات آبكرده بیارائید.